Äripäev • 18. märts kell 11:48
Uudised
Ainult tellijale

Autovedajad ei taha ajutist präänikut käest anda

Eesti Rahvusvaheliste Autovedajate Assotsiatsiooni tegevjuht ja Eesti autotranspordifirma AS Lajos omanik Einar Vallbaum leiab, et riik saaks veondussektori aitamisega turgutada ka Eesti eksportivat tööstust.  Foto: Andras Kralla

Eesti autovedajaid ühendavad esindusorganisatsioonid esitasid riigile ettepaneku jätkata diislikütuse ajutiselt langetatud aktsiisimääraga ka pärast tähtaja saabumist.

Eesti langetas eelmise aasta kevadel diislikütuse aktsiisimäära kriisimeetmena, mis kehtib praeguse seisuga järgmise aasta 1. maini. Veondussektor nägi pärast kriisimeetme rakendumist aga selget taastumist ja konkurentsivõime tugevnemist, mistõttu palutakse nüüd aktsiisimäära langetus jätta püsima.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum