Ken Rohelaan • 15. aprill kell 12:49
Uudised
Ainult tellijale

USA kehtestas Venemaa vastu uued sanktsioonid

Kui alles hiljuti hellitas USA president Joe Biden (vasakul) lootust, et saab Venemaa riigipea Vladimir Putiniga korraldada suurkohtumise, siis nüüd on kahe riigi vahelised suhted rohkem pingestunud.  Foto: Alexey Nikolsky, Eric Baradat, AFP/Scanpix

Ameerika Ühendriikide presidendi Joe Bideni administratsioon kehtestas neljapäeval Moskvale uued sanktsioonid seoses väidetava sekkumisega USA 2020. aasta presidendivalimistel ja hiljutiste küberrünnakutega, vahendab CNBC.

USA rahandusministeerium teatas, et sanktsioonid kehtestati 16 asutuse ja 16 indiviidi vastu, kes väidetavalt üritasid 2020. aastal mõjutada USA presidendivalimisi Venemaale soodsas suunas.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum