• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Morgan Stanley: aktsiad jätkavad tõusu

  USA aktsiaindeksid on teinud viimastel kuudel pidevalt uusi rekordeid. USA pank Morgan Stanley usub, et aktsiate hoog ei rauge ning pank tõstis S&P 500 indeksi hinnasihti 75 punkti võrra.

  Ettevõte teatas kirjas klientidele, et uus 12 kuu hinnasiht indeksile on 2125 punkti. Eelnevalt oli ettevõtte hinnasiht 2050 punkti peal. Praeguselt tasemelt ootab Morgan Stanley S&P500 indeksile 12 kuu jooksul 5,8 protsendilist tõusu, vahendab Fox Business.
  „Meie aluspõhimõte on, et tulemas on madal kasv ja kasumid on tagasihoidlikud,“ kirjutas ettevõte. Kõige tõenäolisemaks stsenaariumiks peab pank hooti tulevaid häid uudiseid majanduse olukorra kohta.
  Samuti kirjutas ettevõte, et väikese turuväärtusega ettevõtetel on rohkem kasvupotentsiaali.
  Ka teine USA suurpank Goldman Sachs teatas täna, et tõstab aktsiaturu hinnasihti. Goldman prognoosib aktsiaturgudele keskmiselt 3,3 protsendilist tõusu järgmise 3 kuu jooksul. 12 kuu hinnaprognoos on Goldmanil 10,5 protsenti, ehk ligi kaks korda kõrgem kui Morgan Stanley’l.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Seotud lood

Kalev Kaljuste: pöörame pilgud (ka) Rootsi!
Pärnus tegutseb palju Soome ettevõtjaid, kuid minu arvates tuleks alustada Pärnu linna kui ühe parima elukeskkonna ja atraktiivse ettevõtluskeskkonna turundamist ka Rootsi suunal, kirjutab sotsiaaldemokraatliku erakonna esinumber kohalikel valimistel Pärnus Kalev Kaljuste vastuses Äripäeva valimiste-eelsele küsitlusele.
Pärnus tegutseb palju Soome ettevõtjaid, kuid minu arvates tuleks alustada Pärnu linna kui ühe parima elukeskkonna ja atraktiivse ettevõtluskeskkonna turundamist ka Rootsi suunal, kirjutab sotsiaaldemokraatliku erakonna esinumber kohalikel valimistel Pärnus Kalev Kaljuste vastuses Äripäeva valimiste-eelsele küsitlusele.
Ignitis ja Šiauliu vedasid Balti börse allapoole
Tallinna börsiindeks langes täna 0,4 protsenti, 1939,5 punktini. Balti börsiindeks kukkus aga 0,9 protsenti ja lõpetas päeva 1557,1 punktil.
Tallinna börsiindeks langes täna 0,4 protsenti, 1939,5 punktini. Balti börsiindeks kukkus aga 0,9 protsenti ja lõpetas päeva 1557,1 punktil.
Elektrienergia hinnatõus paneb aina rohkem kodusele päikeseenergia-jaamale mõtlema
Juba neljas kuu järjest näeme väga olulist elektrienergia hinnatõusu ning arvestades kasvavat nõudlust elektrienergia järele ja tootmise liikumist 100% süsinikuvabaduse suunas, pole odavnemist ka lähitulevikus näha.
Juba neljas kuu järjest näeme väga olulist elektrienergia hinnatõusu ning arvestades kasvavat nõudlust elektrienergia järele ja tootmise liikumist 100% süsinikuvabaduse suunas, pole odavnemist ka lähitulevikus näha.
Enefit Green võib täna avaldada uudise börsile mineku kohta
Eesti Energia kontserni kuuluv taastuvaenergiaettevõte Enefit Green korraldab täna kell 11 pressikonverentsi, kus tahab jagada ettevõtte hetkeseisu ja arenguplaane.
Eesti Energia kontserni kuuluv taastuvaenergiaettevõte Enefit Green korraldab täna kell 11 pressikonverentsi, kus tahab jagada ettevõtte hetkeseisu ja arenguplaane.