• Jaga lugu:

  USA aktsiaturg korrektsioonita juba 1042 päeva

  Viimane suur aktsiahindade korrektsioon toimus nii ammu, et Hollywoodil on olnud piisavalt aega vorpida valmis kolm erinevat „X-Men“ filmi, kirjutab CNN Money.

  Tehnilist korrektsiooni, mis tähendab 10 või enama protsendilist langust, pole USA S&P 500 aktsiaindeks teinud juba 1042 päeva järjest.
  „On väga ebaloomulik, et turul ei ole nii pikalt korrektsiooni olnud,“ ütles investeerimisfirma JMS investeeringute strateeg Mark Luschini.
  S&P 500 Capital IQ andmetel esineb korrektsioon tavaliselt iga pooleteise aasta tagant. Viimasest korrektsioonist on möödunud aga juba kolm aastat – viimati juhtus see 2011. aasta oktoobri alguses.
  Eelmisel nädalal tundus, et kauaoodatud langus võib suurenenud geopoliitiliste riskide tõttu ning spekulatsioonidele intressimäärade tõusust olla alanud. Saksamaa aktsiad näiteks langesid piisavalt, et olukorda korrektsiooniks määratleda.
  Analüütikute sõnul on korrektsiooni edasi lükanud Föderaalreservi odava raha voolamine turgudele, oodatust tugevam majanduskasv USAs ning madal inflatsioon.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Seotud lood

Juhtimine avalikus sektoris meenutab absurdiklassikat
Riigikogu erakondade tagatubades ei säästeta jõudu leidmaks sobivat kulpi, millega presidendivalimiste katlast rammusamad palad välja õngitseda, samal ajal kui avalik sektor eesotsas valitsusega ägab süvenevas juhtimiskriisis, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Riigikogu erakondade tagatubades ei säästeta jõudu leidmaks sobivat kulpi, millega presidendivalimiste katlast rammusamad palad välja õngitseda, samal ajal kui avalik sektor eesotsas valitsusega ägab süvenevas juhtimiskriisis, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Nokia kasumiüllatus julgustas analüütikuid hinnasihte tõstma
Nokia teatas neljapäeval 423 miljoni euro suurusest tegevuskasumist, mis jättis analüütikute ootused kaugele maha. Mitmed analüütikud on pärast tulemuste avalikustamist ettevõtte aktsia hinnasihti tõstnud ning andnud ostusoovituse, kirjutab Kauppalehti.
Nokia teatas neljapäeval 423 miljoni euro suurusest tegevuskasumist, mis jättis analüütikute ootused kaugele maha. Mitmed analüütikud on pärast tulemuste avalikustamist ettevõtte aktsia hinnasihti tõstnud ning andnud ostusoovituse, kirjutab Kauppalehti.
Raadiohommikus: Lehar Küti uued ametid, hämarad poed ja kuuma kooli tihe sõel
Endine KredExi juht Lehar Kütt asus sel nädalal juhtima Coop Panga äriklientide uut tooteliini, samuti hakkab ta otsustama Euroopa miljardite jõudmise üle Eesti ettevõteteni rahastus InvestEU. Esmaspäevases hommikuprogrammis teeme mõlemast uuest ametist juttu.
Endine KredExi juht Lehar Kütt asus sel nädalal juhtima Coop Panga äriklientide uut tooteliini, samuti hakkab ta otsustama Euroopa miljardite jõudmise üle Eesti ettevõteteni rahastus InvestEU. Esmaspäevases hommikuprogrammis teeme mõlemast uuest ametist juttu.
AstraZeneca juht: me tõstame vaktsiini hinda
AstraZenecal ei ole plaanis tulevikus koroonavaktsiini ilma kasumita toota ja kui horisontaalsed tellimused on kohale toimetatud, kavatseb ettevõte hindu tõstma hakata, ütles ettevõtte juht teise kvartali tulemusi teatades.
AstraZenecal ei ole plaanis tulevikus koroonavaktsiini ilma kasumita toota ja kui horisontaalsed tellimused on kohale toimetatud, kavatseb ettevõte hindu tõstma hakata, ütles ettevõtte juht teise kvartali tulemusi teatades.