Kaire Uusen • 25. veebruar 2020 kell 6:43
Arvamused
Ainult tellijale

Presidendi kõnest: õige ärimees peab ka luuletaja olema*

President Kersti Kaljulaid noomis vabariigi aastapäeva kõnes poliitikutest Pearusid, kuid tuletas ka ettevõtjatele meelde, et tulevikku ei tohi juhuse hooleks jätta, uuendusi ei tohi karta ning ilma koostööta pole tulemust – ei äris ega Eestis tervikuna, kirjutab kolumnist Kaire Uusen.

Kaire Uusen.  Foto: Erakogu

Ehkki läbiv kujund oli Andrese-Pearu kius ja lõputu tüli, mis arengut pärsib ja ümberkaudseid negatiivselt mõjutab, algas presidendi kõne mõistukõnega kauni eesti keele ja luule rütmis. Kui üks selline väike keel võimaldab kokku seada nii võimsaid sõnamänge ja salme, peab olema ka selle rääkija üsna vägev tegija.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum