Juhan Lang • 19 september 2016
Börsiuudised
Ainult tellijale

Uuring: eduka investeerimise võti

Kristjan Liivamägi on südameasjaks võtnud investorite käitumise uurimise.  Foto: Raul Mee

Eelmises majandustsüklis saatis Tallinna börsil edu eeskätt neid investoreid, kes olid omal ajal hiilanud keskkooli lõpus sooritatud riigieksamite tulemustega, omandanud seejärel ülikoolis finantshariduse ja teinud 5–10 tehingut aastas.

Just sellisele järeldusele jõudis ligi 10 000 kohaliku investori detailseid tehingu- ja haridusandmeid omavahel kõrvutanud investor ja Tallinna Tehnikaülikooli panganduse ja rahanduse õppetooli lektor Kristjan Liivamägi.

Telli Äripäev

Äripäeva tellijal on ligipääs:
Äripäeva raadio­saadetele
kõigile artiklitele ja TOPidele
investor Toomase nõuannetele
Äripäeva Infopanga hõbepaketile
Hetkel kuum