Rivo Sarapik • Juhan Lang • 28. september 2016 kell 4:15
Börsiuudised
Ainult tellijale

Iduinvestori kallis kool

Alustavatesse ettevõtetesse investeerinud Madis Müür ei ole tulemustega põrmugi rahul.  Foto: Andres Haabu

Vaevalt oli Eesti läbi aegade üks edukamaid pokkerimängijaid, ettevõtja ja investor Madis Müür jõudnud oma portfelli kaheksa alustavat ettevõtet lisada, kui reaalsus teenimissoovile kriipsu peale tõmbas.

Karm tõde on see, et ükski kaheksast Müüri valitud ettevõttest ei ole suutnud ligilähedaseltki oma eesmärki täita või pole nad kuigi varmad tulemusi avaldama. Ehkki eelmises finantskriisis karastunud investor on leppinud, et vähemalt osa investeeringutest tuleb tal lõplikult maha kanda, loodab ta endiselt vähemalt osa panustatud rahast tagasi saada.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum