• Jaga lugu:

  Saksa leht: Wells Fargo skandaal võib olla kardetust suurem

  Wells Fargo tulemused jäid analüütikute ootustele alla.Foto: Reuters

  Möödunud aastal puhkes USA suurpanga Wells Fargo ümber skandaal, kui selgus, et pank oli tekitanud kaks miljonit fantoomkontot. Nüüd, kolmapäeval andis ettevõte teada, et kontosid võib olla rohkem, kirjutab Handelsblatt.

  Põhjusena toodi välja, et töötajad soovisid niiviisi kõrgeid müügisihte täita. Eelmise aasta sügisel leppis Wells Fargo ka USA valitsusega kokku, et maksab juhtunu tõttu 185 miljoni dollari suuruse trahvi.
  Kontsernis vallandati skandaali tõttu 5700 töötajat ning ka kontserni juht John Stumpf lahkus oktoobris ametist.
  Lisaks rahatrahvile ähvardab panka aga ka kriminaalvastutusele võtmine.
  Samal ajal kirjutab Reuters, et kaebused Wells Fargo ja tema konkurentide vastu on aastaga kasvanud: Wells Fargol 44 protsenti möödunud aasta kolme kuu jooksul, Citigroupil 37 ja Capital One'il 28 protsenti. JP Morgani vastu suunatud kaebuste kasv oli 9 ning Bank of Americal 4 protsenti. Kõige enam kaevati krediitkaartidega seotud probleemide pärast.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Kalev Kaljuste: pöörame pilgud (ka) Rootsi!
Pärnus tegutseb palju Soome ettevõtjaid, kuid minu arvates tuleks alustada Pärnu linna kui ühe parima elukeskkonna ja atraktiivse ettevõtluskeskkonna turundamist ka Rootsi suunal, kirjutab sotsiaaldemokraatliku erakonna esinumber kohalikel valimistel Pärnus Kalev Kaljuste vastuses Äripäeva valimiste-eelsele küsitlusele.
Pärnus tegutseb palju Soome ettevõtjaid, kuid minu arvates tuleks alustada Pärnu linna kui ühe parima elukeskkonna ja atraktiivse ettevõtluskeskkonna turundamist ka Rootsi suunal, kirjutab sotsiaaldemokraatliku erakonna esinumber kohalikel valimistel Pärnus Kalev Kaljuste vastuses Äripäeva valimiste-eelsele küsitlusele.
Sigade hinnad kukkusid Hiinas tagasi maa peale
Pärast kahe aasta pikkust perioodi kõrgeid sealiha hindu seisab Hiina silmitsi vastupidise probleemiga: sealiha on nüüd ligikaudu poole odavam, vahendab Wall Street Journal.
Pärast kahe aasta pikkust perioodi kõrgeid sealiha hindu seisab Hiina silmitsi vastupidise probleemiga: sealiha on nüüd ligikaudu poole odavam, vahendab Wall Street Journal.
Autojuhtide puudus sundis Briti valitsust järele andma
Suurbritannia peaks varsti teatama ajutistest viisadest autovedajatele, et vähendada suurt tööjõupuudust, vahendab Reuters.
Suurbritannia peaks varsti teatama ajutistest viisadest autovedajatele, et vähendada suurt tööjõupuudust, vahendab Reuters.
Tuntud ärimehe vana vimm päädis Eesti kohtute aastaid kestva kurnamisega
Pea kümme aastat kestnud vaidlus Nõmmel asuva hooldushaigla ümber on käima lükanud kümneid keerukaid juriidilisi vaidlusi ja venitamisi, milles mängivad oma rolli skandaalse ärimehe Anders Tsahkna ammune kibe pettumus ja perekond Seppikute firma.
Pea kümme aastat kestnud vaidlus Nõmmel asuva hooldushaigla ümber on käima lükanud kümneid keerukaid juriidilisi vaidlusi ja venitamisi, milles mängivad oma rolli skandaalse ärimehe Anders Tsahkna ammune kibe pettumus ja perekond Seppikute firma.