Indrek Mäe • 9. mai 2018 kell 9:10
Börsiuudised
Ainult tellijale

Kuidas kinnisvarast tootlus välja pigistada?

Kinnisvaraehitus Tallinnas  Foto: Andres Haabu

Kinnisvaraturu olukord on hea, kuid selleks, et teenida oma investeeringutelt parimat tootlust, tuleb üles leida korrektsiooniohust väljaspool asuvad sektorid.

„Kinnisvara makropilt on väga soosiv, ainuke tendents, mis hakkab mõne aasta pärast muret valmistama, on ülepakkumine teatud sektorites,“ rääkis kinnisvarainvestor ja majandusteooria lektor Ruta Arumäe Bigbanki konverentsil „Kuum või buum – viskame leili või hüppame jõkke?“. „Kõige olulisem on aru saada, kus sektoris toimetada, sest mõni sektor võib sattuda korrektsiooni isegi siis, kui majandus üldiselt on fundamentaalselt heas korras.“

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum