Kasela investoritele: veganlus kalakasvatust ei tapa

PRFoodsi juht Indrek Kasela näeb oma ettevõtte toodangule pikaajaliselt stabiilset tarbijaskonda.  Foto: Tanel Meos
Indrek Mäe • 19. jaanuar • 1 min
Jaga lugu:
Börsiuudised
Ainult tellijale

Isegi kui kogu maailma rahvas soovitaks taimetoidule üle minna, pole see võimalik, loetles PRFoodsi juht Indrek Kasela investor Toomase konverentsil põhjuseid, miks tuleks just kalakasvatusse investeerida.

"Põllumaad meile kuskilt juurde ei teki ning kalatööstus on niivõrd efektiivne, seega isegi kui tahaksime kõik taimetoitlasteks hakata, ei ole see võimalik – peate ikkagi kala sööma," oli Kasela veendunud. "Veganlusest võidakse küll palju rääkida ning selle kasvunumbrid on suured, kuid tegelikkuses moodustab see kogutoitumisest väga väikese osa," osutas ta sellele, et PRFoods taimetoitlusest tulenevaid trende ei karda.

Täispikkuses näevad seda lugu Äripäeva tellijad.

Oled tellija, kuid ei pääse lugema?Vaata siia

Jaga lugu:
Seotud lood
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt