Jaga lugu:
Börsiuudised
Ainult tellijale

Bank of Americalt head teise kvartali tulemused, kuigi intressimarginaal langeb

Bank of America pangakontor Washingtonis USAs.   Foto: Alastair Pike / AFP / Scanpix

USA suuruselt teine pank, Bank of America, alandas oma aasta netointressitulu prognoosi, mis tulenes nõrgenenud intressimäärade keskkonnast. Samal ajal teatas pank oodatust kõrgemast teise kvartali kasumist, mis oli kannustatud tugevast eraisikutele antud laenude trendist, kirjutab Reuters.

Intressimäärade trendide tõttu on pank pidanud vähendama oma oodatavat terve aasta netointressimarginaali kolme protsendi pealt kahe protsendi peale, ütlesid panga juhid tulemuste teavitamise järgsel konverentsikõnes.

Telli Äripäev

Äripäeva tellijal on ligipääs:
Äripäeva raadio­saadetele
kõigile artiklitele ja TOPidele
investor Toomase nõuannetele
Äripäeva Infopanga hõbepaketile
Jaga lugu:
Hetkel kuum