Äripäev • 28 oktoober 2019
Börsiuudised
Ainult tellijale

Richard Bransoni kosmosereiside firma tegi börsidebüüdi

Virgin Galacticu asutaja Richard Branson helistab sümboolset esimese börsitehingu kella, et tähistada firma esimest kauplemispäeva New Yorgi börsil.  Foto: Johannes Eisele/AFP/Scanpix

Richard Bransoni osalusega Virgin Galactic Holdings tõusis New Yorgi börsidebüüdil esialgu 7% võrra, mis näitas investorite huvi esimese kosmoseturismi firma vastu, mis on börsile jõudnud, vahendab Reuters.

Virgin Galactic loodi Briti miljardäri Richard Bransoni Virgin Galactic’u ja endise Facebooki tippjuhi Chamath Palihapitiya börsil kaupleva riiulifirma liitumise teel. Palihapitiya on investeerinud ühisettevõtte 49% suurusesse osalusse 800 miljonit dollarit ning Branson oli ülejäänud 51% omanik.

Hetkel kuum