Indrek Mäe • 19. november 2019 kell 9:52
Börsiuudised
Ainult tellijale

Coop Pank: oleme välja praakinud 1000 mitteresidendist klienti

Coop Panga juht Margus Rink kinnitas Äripäeva küsimuse peale, kas Krediidipanga ülevõtmine võis kaasa tuua rahapesuga seotud kliente, et tehinguga seoses praagiti finantsinspektsiooni nõudmisel välja 1000 mitteresidendist klienti.

Coop Pank on välja praakinud kõik mitteresidentidest kliendid ega oska oodata minevikust üles kerkida võivaid probleeme.  Foto: Liis Treimann

Coop Pank ostis Krediidipangas enamusosaluse kolm aastat tagasi. "Finantsinspektsiooni üks eeltingimus oli, et pank väljub mitteresidentide teenindamisest," sõnas Rink. "Seda me tegime ning suunasime aastatel 2017–2019 pangast välja üle 1000 kliendi," märkis Coop Panga juht.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum