Anu Lill • 1. oktoober 2020 kell 8:56
Börsiuudised
Ainult tellijale

H&M sulgeb sadu poode, tulemused ületasid ootusi

Poode suletakse ja kasum kasvab  Foto: Liis Treimann

Moehiiglane H&M teatas, et teenis kolmandas kvartalis enne maksude mahaarvamist 2,26 miljardit Rootsi krooni kasumit, mis ületas analüütikute keskmist 2 miljardi krooni suurust kasumiprognoosi, kirjutab Dagens Industri.

„Tänu hinnatud kollektsioonidele ning kiiretele ja jõulistele meetmetele jõudsime kasumisse juba kolmandas kvartalis. Meie töötajad on teinud suuri jõupingutusi kiireks taastumiseks. Kuigi väljakutsed pole kaugeltki möödas, usume, et oleme halvima selja taha jätnud ja näeme häid tingimusi kriisist tugevamaks väljumiseks," kirjutas H&Mi tegevjuht Helena Helmersson raportis.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum