Anu Lill • 6. oktoober kell 12:26
Börsiuudised
Ainult tellijale

Müsteerium Ignitise aktsiate jaotuse ja hinna ümber pani väikeinvestorid muretsema

Kunda Trans ASi juht Andres Lume osales Balti riikide suurimal IPO-l, märkides 400 000 euro eest Ignitise aktsiaid.  Foto: Andras Kralla/Äripäev

Leedu energiahiiu Ignitise IPO käigus saadetud vastuolulised sõnumid on ajanud väikeinvestorid segadusse. Kas aktsiat ootab kauplemise avamisel tõus või kipub see allapoole märkimistaset vajuma, nagu paljusid esmakordseid investoreid šokeerinud Coop Panga IPO?

Investor Andres Lume, kes märkis ligi 400 000 euro eest Ignitise aktsiaid, avaldas kahtlust, kas Ignitise IPO ikka märgiti tegelikult täis. Kahtlused tekkisid sellest, et IPO väljakuulutamisel oli pakkumisele pandud 20 901 503 aktsiat, aga lõpuks jagati investorite vahel 20 000 000 aktsiat.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum