Äripäev • 20. märts kell 5:00
Börsiuudised
Ainult tellijale

Meelis Atonen: 12 kuuga miljonäriks

1990ndatel väärtpaberitesse investeerinud Meelis Atonen teenis siis esimese miljoni (kroonides), nüüd on ta Tavidi nõukogu liige ja kullasuuna juht.  Foto: Andres Haabu

Eraisikutele mõeldud majandusajakiri Tulu kirjutas novembris 1997 ilmunud avanumbris, kuidas Valga linnapeana leiba teeninud Meelis Atonen tegi esimese 5000kroonise investeeringu väärtpaberitesse, aasta hiljem oli ta miljonär.

Kevadel 1996 müüs Eesti Ühispank oma aktsiaid hinnaga 13 krooni. Ignoreerides kõigi sõprade soovitusi, astus Valga linna­pea Atonen palgapäeval Ühispanga kontorisse ja ostis oma esimesed aktsiad. Järgmised 5000 krooni investeeri ta väärtpaberitesse sügisel, ostes taas Ühispanga aktsiaid, mille hind oli tõusnud 25 kroonile.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum