Äripäev • 6. detsember 2015 kell 6:45

Nädal karikatuurides: Savisaar võitis lahingu

Edgar Savisaar võitis napilt Kadri Simsonit Keskerakonna juhi valimistel.  Foto: Anti Veermaa

Nädal algas Keskerakonna kongressi järelkajadega, kui Edgar Savisaar sai taas triumfeerida oma partei juhi valimiste võitjana. Savisaar võitis tugevaks konkurendiks kerkinud Kadri Simsonit küll ainult 55 häälega, kuid võit on võit. Tähtsamate teemade hulka kuulusid sel nädalal veel taastuvenergia toetuste jagamise skeem, ettevõtluse toetamise ja arendamisega seotud tegevuste koondamise ettepanek, ettevõtjate vähene ambitsioon ja arengufaasis jagamismajandus.

Edgar Savisaar võitis napilt küll valimislahingu, aga mitte sõda – sest see käib edasi, ja siin ei ole aeg kindlasti Savisaare liitlane. Savisaare võit on Pyrrhose võit, pärast mida võiks öelda: veel üks selline võit, ja ma olen kadunud.  Foto: Anti Veermaa
Hetkel kuum