Merit Pärnpuu • 5. september 2019 kell 11:39
Erilehed
Ainult tellijale
Corle OÜ juhi ja ühe omaniku Priit Uuemaa sõnul on Corle visioon areneda, kasvada ja laieneda, mis omakorda motiveerib inimesi Corlega liituma ja Corles töötama.   Foto: Raul Mee

Priit Uuemaa: see pole minu isiklik sähvatus, vaid meie kõigi ühine siht ja panus

Üleöö ettevõtjaks hakanud Priit Uuemaa valib töötajaid selle järgi, kas nad jagavad temaga ühist visiooni kasvada rahvusvaheliselt ning muutuda Eesti keskmise suurusega ettevõttest Põhjamaade tegijaks, kirjutab 5. septembril Äripäeva tellijatele ilmunud eriväljaanne Minu karjäär.

Möödunud aasta alguses ostis Priit Uuemaa elektri- ja sidevõrkude ehitusettevõtte Corle OÜ. Tehingut aitas rahastada investeerimisfond BPM Mezzanine, kes mõne miljoni eurost tehingut täielikult rahastas. Sellega algas Graanul Investi juhatuse liikme ja Kaitseväe meeskonnajuhi ettevõtja tee.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum