Merit Pärnpuu • 23. märts kell 12:39
Erilehed
Ainult tellijale

Nipid vannitoa kujundamiseks

Trendikas on panna eraldiseisev vann keset ruumi ning seinale taustaks meeleolupilt.  

Asudes kujundama vannituba, tuleb mõelda kahele asjale: esiteks, kas planeerida vannituppa dušš või vann, ja teiseks, kuidas viimistleda seinad, kirjutab Äripäeva tellijatele 19. märtsil ilmunud Sisustaja.

Tehnoloogia paneb meid samuti valiku ette, sest see muutub palju kiiremini kui trendid. Kui vannituba on piisavalt suur, siis soovitab Lintman Eesti OÜ müügikonsultant Kadri Kaasik planeerida mõlemad. „Duši kasutatakse tihedamini, kuid vann pakub palju rõõmu lastele ja mõnusat lõõgastust täiskasvanutele,“ lausub ta, lisades, et nii nagu jaotatakse inimesed koerte ja kasside inimesteks, on sama selge eelistus inimestel tihtipeale ka duši ja vanni puhul.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum