investor Toomas • 29. juuli 2016 kell 9:45
Investor
Ainult tellijale

Investor Toomas: plaanin raudvara müüa

Investor Toomas plaanib Tallinna Vee aktsiaid müüa.  Foto: Erik Prozes

Tallinna Vee kohtuvaidlus on muutnud mind üha närvilisemaks ja seetõttu võib juhtuda, et enne lõplikku kohtuotsuse selgumist müün oma portfelli dividendisauruse üldsegi maha.

Vägikaikavedu Tallinna Vee ja riigi vahel veetariifide pärast on kestnud juba aastaid. Olukord on keeruline ja seetõttu pole teada, kes selle vaidluse võiks võita. Näiteks on Swedbank öelnud, et Tallinna Vee kohtuvaidluse võidu tõenäosus on 50%. See tähendab, et sama hästi võiks visata kulli ja kirja, et saada teada, kes võidab. Ja mulle kui aktsionärile on see riskantne olukord. Seetõttu olengi mõelnud, et müün enda aktsiad sügisel maha.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum