Jaga lugu:
Investor Toomas
Ainult tellijale

LHV ihned aktsionärid ajavad vanduma!

Vaatasin nädalavahetusel numbritele otsa ja tegin südame kõvaks: läksin LHV aktsiatega uuele ringile. Aktsiate ost polnud aga sugugi niisama lihtne.

Investor Toomas sai soovitud aktsiatest LHV investoritelt kätte vaid poole.  Foto: Andras Kralla

Ajalugu kordub – kui omal ajal aktsia esmaemissioonis LHVd märkisin, sain vähem kui tahtsin. Kui nüüd teisipäeva pärastlõunal orderi 900 aktsiale sisse panin, sain soovitud hinnaga kätte vaid 517 väärtpaberit. Olemasolevad aktsionärid, va ihnuskoid, ei olnud nimelt 10,15 euro pealt nõus rohkem müüma ja nöörisid kõrgemat hinda. Jonni ma aga ei jäta ja küllap peagi soovitud koguse kätte saan. Elu näitab, kas minu või kaasaktsionäride soovitud hinnaga. Lõputult koonerdama ei kavatse ma jääda ja 900 aktsiat näib mulle praeguse portfelli ülesehituse juures mõistlik kogus.

Telli Äripäev

Äripäeva tellijal on ligipääs:
Äripäeva raadio­saadetele
kõigile artiklitele ja TOPidele
investor Toomase nõuannetele
Äripäeva Infopanga hõbepaketile
Vaata seoseid nende isikute ja firmadega:
Jaga lugu:
Hetkel kuum