investor Toomas • 28. veebruar 2019 kell 4:00
Investor Toomas
Ainult tellijale

Miks ma Bondoras ei investeeri?

Bondora on vaieldamatult kõige läbipaistvam ühisrahastusportaal Baltikumis, võib-olla isegi kogu maailmas. See on nii läbipaistev, et muutub juba lausa hägusaks!

Bondora juht Pärtel Tomberg.  Foto: Meeli Küttim

Võtsin Bondora avalikust andmekogumikust lahti laenuraamatu ja pidin äärepealt toolilt maha kukkuma. Pärast mõningast raalimist suutis mu tegelikult suhteliselt võimekas arvuti suure vaevaga avada ligi 80 000 rida andmeid, igas veerus omakorda üle 100 andmepunkti. Andmeanalüütikute jaoks on tegu tõelise nirvaanaga, kuid mina pole andmeanalüütik! Panin dokumendi kinni, ilma et oleksin märkimisväärselt targemaks saanud.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum