investor Toomas • 20 september 2019
Investor Toomas
Ainult tellijale

Mida teha LHVst saadud tasuta rahaga?

Kingitusena senistele aktsionäridele jagatud LHV märkimisõigused 37 euro väärtuses kibelesid mul portfellis juba nädala jagu. Oli aeg nendega midagi kasulikku ette võtta.

Saatuse sõrmenipsuna on LHVd õnnistatud Skandinaavia pankade rahapesuskandaaliga, mis on LHVsse pannud ümber kolima Danske ja Swedbanki kliente.   Foto: Andras Kralla

Olen LHVga varemgi tehinguid teinud. Päris esimeselt emissioonilt hankisin neid 6,95eurose hinnaga alla tuhande tüki ja müüsin juba vähema kui aastaga need 37% kasumiga maha. Uuesti ostsin neid käesoleval aastal kahes jaos ja kirusin seniseid aktsionäre, kes ei tahtnud oma aktsiaid mulle minu soovitud hinnaga loovutada. Kokku on mul praegu LHV aktsiaid 1000 tükki väärtuses 12 050 eurot.

    Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum