Juhtimine
Ainult tellijale

Investeerimisstrateegiad, mis aitavad enne pensioniiga jalad seinale visata

Marcus Hernhag, raamatu „Aktsiatega rikkaks ja vabaks“ üks autoritest, on oma kogemuse põhjal veendunud, et ka palgatööline võib mõistlikult säästes ja investeerides olulist rikkust koguda.   Foto: Foto: Morgan Ekner

Levinud arusaama kohaselt nõuab aktsiatega rikkaks saamine suurt stardikapitali. Raamat „Aktsiatega rikkaks ja vabaks“ keskendub sellele, kuidas ka palgatööline võib säästes ja investeerides lõpetada raha pärast töötamise oluliselt varem enne pensioniga.

„Aktsiatega rikkaks ja vabaks“ erineb teistest investeerimisteemalistest raamatutest mitme koha pealt. Esiteks on selle kirjutanud kaks autorit ja kummalgi on investeerimisele oma lähenemine, ehkki mõlemad on saavutanud edu just tänu aktsiatele.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum