• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Uus nutiseade 100 € või 200 € soodsamalt

  Foto: Telia

  Telial on oma olemasolevatele ja ka alles liituvatele äriklientidele hea uudis. Selleks, et ettevõtjad saaksid nii oma igapäevatöös kui ka ärireisil viibides kasutada parima kvaliteediga teenuseid ja moodsamaid seadmeid, pakub Telia neile võimalust soetada perioodil 19.09–31.10.2016 uus nutiseade kliendihinnast 100 € või 200 € soodsamalt. Nii saavad tööasjad Telia kiires 4G levialas aetud kärmelt ja soodsalt, ka välismaal olles. Soodushind kehtib kampaaniaperioodil kõigile nutitelefonidele, tahvel- või sülearvutitele.

  Vaata videot!
  Skandinaavias ja Baltimaades saab suhelda koduste hindadegaKui uute soetatud seadmetega liita ka Mobiilse elu pakett, on kõned, sõnumid ja mobiilne internet kasutajatele ka Baltimaades ja Skandinaavias viibides Eesti hinnaga. Mobiilse elu kliendid ei pea enam Soomes, Rootsis, Norras, Taanis, Lätis ja Leedus viibides kõne- ja andmeside kasutamise eest rändlustasu maksma. Paketis sisalduvat andme- ja kõneside mahtu saavad Telia kliendid vabalt kasutada hoolimata sellest, kas nad viibivad Eestis või mõnes teises eespool mainitud riigis.
  Online.ee pilvSoodustoodetega käib kaasas ka liitumine online.ee pilvega. Vaid 0,98 euro eest kuus saab teenuse kasutaja tarbida 20 GB pilveruumi. Online.ee pilv on turvalisim viis oma äri andmete hoidmiseks, millele pääseb kõigist seadmetest igal ajal ligi. Online.ee pilves saab hoida oma olulisi faile, jagada neid sõprade või äripartneritega ning teha oma arvutis, tahvlis ja telefonis olevatest failidest varukoopiaid. Online.ee pilve kasutajad on väärtustanud just varukoopiate tegemise võimalust. Eks kõigil tuleb ette olukordi, kus arvuti läheb katki, kukub maha, saab vedelikukahjustuse vms. Sellises olukorras on varundatud andmed hindamatu väärtusega. Samuti kiidavad kasutajad online.ee pilve dokumentide jagamise võimalust. Ettevõtted, kelle filiaalid või töötajad paiknevad erinevates kohtades, saavad pilve abil ühiseid dokumente vaadata ja kasutada.
  Loe kampaania tingimuste kohta täpsemalt siit
  Telias müügil olevate toodetega saab tutvuda e-poes: pood.telia.ee
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Egle Heinsar: edukas Eesti algab vaesteta ühiskonnast – 220 eurot kuus kõige haavatavamatele
Tõeliselt edukas riik saame olla alles siis, kui meil pole vaeseid. Kui me ei jõua teha tervet kodanikupalka, tehkem sellest veerandki – kõige haavatavamale ühiskonnakihile, kirjutab sotsiaaldemokraat Egle Heinsar arvamuskonkursile Edukas Eesti saadetud artiklis.
Tõeliselt edukas riik saame olla alles siis, kui meil pole vaeseid. Kui me ei jõua teha tervet kodanikupalka, tehkem sellest veerandki – kõige haavatavamale ühiskonnakihile, kirjutab sotsiaaldemokraat Egle Heinsar arvamuskonkursile Edukas Eesti saadetud artiklis.
Sendipidude nõutuim artist Rahakratt hullutab masse
Eesti üks armastatumaid rahablogijaid Rahakratt avaldas nipid, kuidas palka juurde norida, pangaonudelt laenuintressi alla tingida ja rotina vetsu minnes sealt miljonärina väljuda.
Eesti üks armastatumaid rahablogijaid Rahakratt avaldas nipid, kuidas palka juurde norida, pangaonudelt laenuintressi alla tingida ja rotina vetsu minnes sealt miljonärina väljuda.
USA sätib plaani, et takistada Venemaa sissetungi Ukrainasse
Ameerika Ühendriikide president Joe Biden valmistab ette samme, et Vladimir Putini juhitaval Venemaal oleks raske hõivata Ukraina, vahendab Reuters.
Ameerika Ühendriikide president Joe Biden valmistab ette samme, et Vladimir Putini juhitaval Venemaal oleks raske hõivata Ukraina, vahendab Reuters.
Hiina eemaldas Leedu oma tollisüsteemist
Leedu ettevõtjad ei saa oma kaupa Hiinas deklareerida, sest Hiina on Leedu oma tollisüsteemist alates detsembrist välja arvanud, kirjutab Dienas Bizness.
Leedu ettevõtjad ei saa oma kaupa Hiinas deklareerida, sest Hiina on Leedu oma tollisüsteemist alates detsembrist välja arvanud, kirjutab Dienas Bizness.