2. oktoober 2017 kell 4:00

Hommikuprogramm. Eetris on Aivar Hundimägi ja Jürgen Klemm

Äripäeva hommikuprogrammi saatejuhid (vasakult) Harry Tuul, Meelis Mandel, Priit Jõgi, Aivar Hundimägi ja Igor Rõtov.  Foto: Andres Haabu

Eesti Panga president Ardo Hansson tegi ülevaate Eesti majanduse praegusest olukorrast ja lähiaja väljavaadetest ning andis ettevõtte omanikele kolm soovitust, millele pöörata tähelepanu, kui tippjuhtkond tuleb neile järgmise aasta eelarvet tutvustama.

Lisaks olid saates LHV maakler Sander Pikkel ja Äripäeva börsitoimetuse juht Juhan Lang rääkisid mida võiks oodata börsifirmade kvartalitulemuste avalikustamise hooajast ning millistele sektoritele tasub seekord rohkem tähelepanu pöörata. Eesti koondise endine väravavaht Sergei Pareiko tutvusts aga enda strateegiat täna startinud Äripäeva ja LHV aktsiamängus.

Hetkel kuum