Hommikuprogramm. Eetris on Aivar Hundimägi ja Jürgen Klemm

02. oktoober 2017, 07:00
Äripäeva hommikuprogrammi saatejuhid (vasakult) Harry Tuul, Meelis Mandel, Priit Jõgi, Aivar Hundimägi ja Igor Rõtov.
https://www.aripaev.ee/storyimage/EA/20170929/BROADCAST/170929612/AR/0/AR-170929612.jpg

Eesti Panga president Ardo Hansson tegi ülevaate Eesti majanduse praegusest olukorrast ja lähiaja väljavaadetest ning andis ettevõtte omanikele kolm soovitust, millele pöörata tähelepanu, kui tippjuhtkond tuleb neile järgmise aasta eelarvet tutvustama.

Lisaks olid saates LHV maakler Sander Pikkel ja Äripäeva börsitoimetuse juht Juhan Lang rääkisid mida võiks oodata börsifirmade kvartalitulemuste avalikustamise hooajast ning millistele sektoritele tasub seekord rohkem tähelepanu pöörata. Eesti koondise endine väravavaht Sergei Pareiko tutvusts aga enda strateegiat täna startinud Äripäeva ja LHV aktsiamängus.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
29. September 2017, 19:27

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing