23. jaanuar 2018 kell 13:00

Kuidas läbi seinte minna?

Ott Kiivikas on võistelnud kokku 152. võistlusel, mis on aukartust äratav number. Veel enamatel võistlustel on Oti teada võistelnud maailmas ainult üks mees.  Foto: Raul Mee

Miks osad põrkuvad nii äris kui näiteks spordis tagasi esimeste takistuste peale, aga teised lähevad läbi seinte ning teevad seda aastakümneid? Sellele küsimusele otsivad saates Juhtimislabor vastust Eesti tuntumaid sportlasi, ettevõtja ja koolitaja Ott Kiivikas ning coach ja sportlane Raimo Ülavere.

Saatejuht on Rivo Sarapik.Südikuse ja visaduse teemal tuleb pikemalt ning põhjalikumalt juttu ka Juhtimislabori 7. veebruaril (vaata lisainfot siit bit.ly/2Bmu1AM). Sealt saab vastused küsimustele nagu:•Kumb toob rohkem edu, kas kirglikkus ja visadus või anne?•Kumb on parem, kas tugev enesekontroll ja pingutamine või vaba loominguline loomine?•Kuidas leida endas jõudu, pärast kukkumisi taas püsti tõusta?•Mida teha töötajatega, kes takistusi kohates käed rippu kipuvad laskma?•Kuidas säilitada inimeste kirglikkus? Kuidas neid hoida ja sütitada?

 

Hetkel kuum