27. august 2018
Jaga lugu:

Kuidas poliitilistele lollustele vaatamata rikkaks jääda

Foto: Erik Prozes

Uued ja vanad poliitilised jõud jagavad lubadusi, millest mõni ei kõla kohe üldse ja mõni teine kõlab liiga hästi, et tõsi olla. Kui lähemalt vaadata, võib mõni lubadustest meid hoopis majanduslikesse raskustesse lüüa.

Tänane "Äripäev eetris" püüab seletada, kuidas olla valmis selleks, kui tuleb kriis, jääd tööst ilma ja ei suuda enam näiteks oma laenu maksta. Äkki võiks osta Baltika aktsiat – see on ju nii odav ja ettevõte teatas suurest muutuste kavast.

Lisaks räägitakse Luminori panga juhi Erkki Raasukese ja Nordea panga endise töötaja Hannes Veskimäe suurest vastuseisust, mis kõige muu seas tekitab küsimuse, mida peaks üks juht tegema, kui töötaja südame täis ajab.

Stuudios on uuriva toimetuse ajakirjanik Eliisa Matsalu ja börsiajakirjanik Indrek Mäe. Saadet juhib uudistetoimetuse juht Viivika Rõuk.

Jaga lugu:
Hetkel kuum