• Jaga lugu:

  Kuidas poliitilistele lollustele vaatamata rikkaks jääda

  Foto: Erik Prozes

  Uued ja vanad poliitilised jõud jagavad lubadusi, millest mõni ei kõla kohe üldse ja mõni teine kõlab liiga hästi, et tõsi olla. Kui lähemalt vaadata, võib mõni lubadustest meid hoopis majanduslikesse raskustesse lüüa.

  Tänane "Äripäev eetris" püüab seletada, kuidas olla valmis selleks, kui tuleb kriis, jääd tööst ilma ja ei suuda enam näiteks oma laenu maksta. Äkki võiks osta Baltika aktsiat – see on ju nii odav ja ettevõte teatas suurest muutuste kavast.
  Lisaks räägitakse Luminori panga juhi Erkki Raasukese ja Nordea panga endise töötaja Hannes Veskimäe suurest vastuseisust, mis kõige muu seas tekitab küsimuse, mida peaks üks juht tegema, kui töötaja südame täis ajab.
  Stuudios on uuriva toimetuse ajakirjanik Eliisa Matsalu ja börsiajakirjanik Indrek Mäe. Saadet juhib uudistetoimetuse juht Viivika Rõuk.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Peep Siitam: palvetamine ja filosofeerimine talutavat elektri hinda ei too
Tänasest soodsamat elektrienergiat võimaldavate justnimelt Eestis asuvate tootmisseadmete rajamist on takistanud eelkõige pime usk elektrituru viljastavasse mõjusse, kirjutab osaühingu Energiasalv Pakri juht Peep Siitam oma LinkedIni lehel.
Tänasest soodsamat elektrienergiat võimaldavate justnimelt Eestis asuvate tootmisseadmete rajamist on takistanud eelkõige pime usk elektrituru viljastavasse mõjusse, kirjutab osaühingu Energiasalv Pakri juht Peep Siitam oma LinkedIni lehel.
USA ametivõimud hakkasid uurima Alibaba pilveäri
USA presidendi Joe Bideni administratsioon on otsustanud uurida e-kaubandusgigandi Alibaba pilveteenuseid, et saada aru, kas need ohustavad Ühendriikide julgeolekut, ütlesid asjaga kursis olevad inimesed.
USA presidendi Joe Bideni administratsioon on otsustanud uurida e-kaubandusgigandi Alibaba pilveteenuseid, et saada aru, kas need ohustavad Ühendriikide julgeolekut, ütlesid asjaga kursis olevad inimesed.
Venemaa firma tellib hiigeljäälõhkuja Soomest Vene omanikega laevatehaselt
Helsinki Shipyard sai Venemaa firmalt tellimuse ehitada uus jäämurdja, mis on suurim diisel-elektri-jäälõhkuja, mis Soomes kunagi ehitatud, kirjutab Helsingin Sanomat.
Helsinki Shipyard sai Venemaa firmalt tellimuse ehitada uus jäämurdja, mis on suurim diisel-elektri-jäälõhkuja, mis Soomes kunagi ehitatud, kirjutab Helsingin Sanomat.
Soome pungil kirbuturg toob ülejäägi Eestisse
Koroonaajal rohkem koju suunatud soomlased toovad kasutatud kaupa kõvasti kirbuturule, aga müügiks see päris sama tempoga ei lähe. Forssa Hope-nimeline taaskasutuskoht toob müümata jäänud kauba Eestisse, kirjutab Yle uudisteportaal.
Koroonaajal rohkem koju suunatud soomlased toovad kasutatud kaupa kõvasti kirbuturule, aga müügiks see päris sama tempoga ei lähe. Forssa Hope-nimeline taaskasutuskoht toob müümata jäänud kauba Eestisse, kirjutab Yle uudisteportaal.