Äripäev • 15 veebruar 2019

Pensionikogumisel võiks olla rohkem vabadust

IIZI Grupi juhatuse liige ning Tallinna Tehnikaülikooli majandusanalüüsi ja rahanduse instituudi lektor Kaido Kepp ning kindlustusseltside liidu juhatuse liige Andres Piirsalu. Saatejuht Aivar Hundimägi.  Foto: Äripäev

Kohustuslikust kogumiskindlustusest loobumine on vale. Pigem tuleks otsida täiendavaid võimalusi, kuidas motiveerida inimesi säästma, rääkisid kindlustusseltside liidu juhatuse liige Andres Piirsalu ja IIZI Grupi juhatuse liige ning Tallinna Tehnikaülikooli majandusanalüüsi ja rahanduse instituudi lektor Kaido Kepp saates "Fookuses on kindlustus".

Nende hinnangul võiks praeguses pensionisüsteemis olla inimestel rohkem valikuvõimalusi. Pikemals saab kuulata saatest, saadet juhib Aivar Hundimägi.

Saadet toetab Eesti Kindlustusseltside Liit.

Kuulake saadet "Fookuses on kindlustus" Äripäeva uuest podcast'ide keskkonnast.

Hetkel kuum