• Jaga lugu:

  Ülemiste arendaja ehitab sabatuules

  Tallinnas Ülemiste linnaku arendaja Technopolis Ülemiste juht Gert Jostov tunneb, et arendussurve sunnib ka neid oma plaanidega edasi liikuma.Foto: Raul Mee

  Niinimetatud hea sabatuul on aidanud Tallinnas Ülemiste linnaku arendajal liikuda edasi oma järgmisesse ja kõige suuremasse arendusetappi, mis tähendab järgneva 5–10 aasta jooksul ligi 130–150 miljoni euro väärtuses kuuehoonelise hoonekompleksi ehitust, ütles Technopolis Ülemiste juht Gert Jostov Äripäeva raadio hommikuprogrammis.

  Jostov nimetas Ülemistet Tallinna kõige kiiremini arenevaks piirkonnaks, kui arvestada hiljutist teadet Tallinna lennujaama laienemisest ning samuti kahe suure kaubanduskeskuse kasvamisest. Samuti tõi Jostov esile transporditaristu arengu, nimetades Rail Balticut ning võimalikku Tallinna–Helsingi tunnelit.
  "Kogu piirkond on väga tugeva arendussurve all. Meie oleme ka oma pikaajalisi plaane joonistanud ja oleme praegu võib-olla ära teinud kogu Ülemiste City mahust suurusjärgus 20 protsenti," ütles Jostov. Tema sõnul on neil veel väga palju teha, lisades, et esimesi elanikke ootavad nad linnakusse kolima järgmisel aastal.
  Stuudios käis veel Eesti parima teenindaja konkursi eestvedaja Tairi Leis, kes rääkis, mida saab ettevõtja teha, et tema klienditeenindajad pakuksid parimat teenindust.
  Samuti külastas hommikuprogrammi võimalik majandusminister Taavi Aas, kes rääkis, mida ettevõtjaile olulist ta uues ametis teha plaanib.
  Politoloog Viljar Veebel rääkis, kuidas jagunevad kohad Euroopa Parlamendis Eesti erakondade vahel ja kas loiult alanud kampaania saab veel hagu alla.
  Hommikuprogrammi vedasid Rivo Sarapik ja Ken Rohelaan.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Seda me ootame: puhast ausat emotsiooni
Olümpiavõitja on kangelane, iga karva medal särab eriti väikeriigis kirkalt, aga au ja ilu oleks suurem, kui mängud poleks marginaliseerunud ega seisaks autoritaarse poliitika ning keskkonnavaenuliku raiskamise teenistuses, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Olümpiavõitja on kangelane, iga karva medal särab eriti väikeriigis kirkalt, aga au ja ilu oleks suurem, kui mängud poleks marginaliseerunud ega seisaks autoritaarse poliitika ning keskkonnavaenuliku raiskamise teenistuses, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Ekspress Grupp pikendas finantsjuhi volitusi
Ekspress Grupi nõukogu otsusega pikendati juhatuse liikme ning finantsjuhi Signe Kukini volitusi kuni 2024. aasta lõpuni, teatas ettevõte börsile.
Ekspress Grupi nõukogu otsusega pikendati juhatuse liikme ning finantsjuhi Signe Kukini volitusi kuni 2024. aasta lõpuni, teatas ettevõte börsile.
Saksa keemiakeskuses toimus suur plahvatus
Saksamaal Leverkuseni keemiatööstuspargis toimunud plahvatuses ja sellele järgnenud tulekahjus on viis inimest on kadunud ja paljud vigastatud, kirjutab Reuters.
Saksamaal Leverkuseni keemiatööstuspargis toimunud plahvatuses ja sellele järgnenud tulekahjus on viis inimest on kadunud ja paljud vigastatud, kirjutab Reuters.
Harjumatu transpordiviis tõmbab vedude hinda alla
Alles eelmisel nädalal saabus Hollandist Kaunasesse esimene konteinerite ja poolhaagistega kaubarong mööda Euroopa standardlaiusega raud­teed, nädal varem alustas Läti raudtee poolhaagiste vedu kahe suurema sadama vahel ning jäänud on veel käivitada pool­haagiseid­ vedav rong Muuga ja Kaunase vahel.
Alles eelmisel nädalal saabus Hollandist Kaunasesse esimene konteinerite ja poolhaagistega kaubarong mööda Euroopa standardlaiusega raud­teed, nädal varem alustas Läti raudtee poolhaagiste vedu kahe suurema sadama vahel ning jäänud on veel käivitada pool­haagiseid­ vedav rong Muuga ja Kaunase vahel.