Violetta Riidas • 29. august 2019 kell 11:00

Miks me kuuleme vähist üha rohkem?

Põhja-Eesti Regionaalhaigla Onkoloogia- ja Hematoloogiakliiniku juhataja ja Vähiliidu nõukogu esimees onkoloog Vahur Valvere räägib saates "Terviseuudised", miks vähki üha rohkem haigestutakse ja millele tugineb vähiravi.  Foto: Äripäev

Pikem eluiga toob negatiivsena kaasa ka üha sagedasema haigestumise vähki. Põhja-Eesti Regionaalhaigla Onkoloogia- ja Hematoloogiakliiniku juhataja ja Vähiliidu nõukogu esimees onkoloog Vahur Valvere räägib sellest, miks vähki üha rohkem haigestutakse, millele tugineb vähiravi, miks ravimid nii kallid on ja millises suunas vähiravi areneb. Samuti on saates "Terviseuudised" juttu probleemidest ravis.

Saatejuht Violetta Riidas.

Saadet toetab Teva.

Kuulake saadet siit:

Hetkel kuum