• Jaga lugu:

  Parim joogitootja: see on alles algus

  Väiketootjad tegid Äripäeva Joogitööstuste TOPis sel aastal puhta töö ning noppisid edetabeli kõrgeimad kohad.

  Joogitootjate raportist nähtub, et Eesti joogitööstuse esikolmik on sama järjestusega nagu eelmisel aastal: Liviko, A. Le Coq, Saku. Foto: Veiko Tokman, Andres Haabu
  TOPi võitja Pühaste Pruulikoja üks asutaja ja juht Üllar Kaljurand selgitas hommikuprogrammis, miks käsitööõllede buum veel sugugi läbi ei ole ning tootjatel 6–7kordset kasvu maksab oodata.
  Kaljuranna sõnul saab väikepruulijatest uus normaalsus: "Turg on olnud suhteliselt suurtootjate keskne ja viimaste aastate jooksul – viie aastaga ja natuke rohkem – on inimeste maitse-eelistused muutunud. Turg on väsinud vanast. Tarbijad on nõus üha rohkem katsetama ja väikepruulijad on need, kes on nõus seda tegema."
  Tema sõnul tulid nad nendesse edetabelitesse selleks, et neisse aastateks-aastakümneteks jääda. "See on alles algus," sõnas Kaljurand.
  Kuula intervjuud siit:
  Rääkisime ka äriideedest, mis hakkavad lahendama raiskamise vähendamist ja ülejääkide probleemi. Sel teemal rääkisid üleilmse konkursi ClimateLaunchpad Eesti eestvedaja Kadri Kaarna ja siinse konkursi võitnud idee Recyclist esindaja Mayri Tiido.
  Kuula intervjuud siit:
  https://raadio.aripaev.ee/episood/raiskamist-lopetavad-arideed-toovad-ootamatult-tulu
  Swedbanki vanemanalüütik Liis Elmik aga aitas hinnata Eesti majanduse tervist ning palgaralli edasist tempot.
  Intervjuust saad muu hulgas teada, millised on kaks kõige suuremat väliskeskkonnariski, mis Eesti majandust ohustavad.
  Kuula intervjuud siit:
  Samuti selgitas ootamatult ametist lahkuv EASi juht Alo Ivask oma otsuse tagamaid ning rääkis, mida ta edasi tegema hakkab.
  Kuula intervjuud siit:
  https://raadio.aripaev.ee/episood/kuhu-alo-ivask-ootamatult-easi-juhi-kohalt-lahkub
  Hommikuprogrammi vedasid saatejuht Rivo Sarapik ja uudistetoimetaja Tiiu Taal.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Seotud lood

Auhinnatud personalijuht: mida kaasa pakkida 2021. tööaastast?
Tööaasta 2021 on andnud nõnda korraliku kogemustepagasi, et tasub mõelda, mis jätta sisse ka 2022. aastaks ning mis mitte, kirjutab Elisa personalivaldkonna juht, 2019. aastal Eesti mõjukaimaks personalijuhiks valitud Kaija Teemägi.
Tööaasta 2021 on andnud nõnda korraliku kogemustepagasi, et tasub mõelda, mis jätta sisse ka 2022. aastaks ning mis mitte, kirjutab Elisa personalivaldkonna juht, 2019. aastal Eesti mõjukaimaks personalijuhiks valitud Kaija Teemägi.
Bitcoini hind kolistas veel allapoole
Bitcoini hind langes laupäeva esimestel tundidel ligikaudu 10 protsenti, pikendades karuturul olemist, vahendab CNBC.
Bitcoini hind langes laupäeva esimestel tundidel ligikaudu 10 protsenti, pikendades karuturul olemist, vahendab CNBC.
Venelaste sotsiaalmeediaplatvorm läks riigi kontrolli alla
Venemaa suurim sotsiaalmeediavõrgustik VKontakte liikus sealse riikliku kontrolli alla, kui pärast mitut tehingut liikus suurosalus riigifirma Gazpromiga seotud ettevõtete kätte, vahendab Financial Times.
Venemaa suurim sotsiaalmeediavõrgustik VKontakte liikus sealse riikliku kontrolli alla, kui pärast mitut tehingut liikus suurosalus riigifirma Gazpromiga seotud ettevõtete kätte, vahendab Financial Times.
Kinnisvarabüroo: novembris olid Tallinna korteriturul rekordilised nii hind kui tehingute koguarv
Novembris Tallinnas müüdud korterite keskmine ruutmeetri hind tõusis rekordilise 2452 euroni, mis on 3% võrra suurem oktoobriga võrreldes. Kokku müüdi Tallinnas 1098 korterit, mis on viimase 15 aasta suurim tehingute arv, teatas kinnisvarabüroo 1Partner pressiteate vahendusel.
Novembris Tallinnas müüdud korterite keskmine ruutmeetri hind tõusis rekordilise 2452 euroni, mis on 3% võrra suurem oktoobriga võrreldes. Kokku müüdi Tallinnas 1098 korterit, mis on viimase 15 aasta suurim tehingute arv, teatas kinnisvarabüroo 1Partner pressiteate vahendusel.