Rivo Sarapik • 15 jaanuar 2020

Nullist Eesti tuntuimaks, sünnist saadik kasumis ja kriisihirmu kiuste turule

Skanska ehituskontserni lahkumise järel sündinud kinnisvaraarendaja ja -büroo Liven juht Andero Laur selgitas intervjuus, kuidas kriisihirmus konkurentsitihedale kinnisvaraturule tuldi ning mida see õpetas.  Foto: Andras Kralla/Äripäev

Seekordses Äripäeva raadio saates "Ideest kasumini" astuvad üles nullist Eesti parimaks, sünnist saadik kasumis ja kriisihirmus turule tulnud ettevõtjad.

Saates saavad sõna kinnisvarafirma Liven üks omanik ja juht Andero Laur, Eesti tuntuim toitumisnõustaja Erik Orgu, väikejoogitootja Nudist üks asutaja ja juht Mihkel Männik, kerisetootja Huum rajaja Siim Nellis.

Läinud sügisel kuulajani jõudnud saadetest valminud kokkuvõtvas saates tuleb juttu sellest, miks tasub riskirahale ettevõtte kasvades öelda „ei“, kuidas jagada ettevõtjana oma aega, kuidas konkurentsitihedal ja kriisi hirmus kinnisvaraturul edukalt kasvada ja kuidas sünnist saadik kasumis tegutseda.

Saate pani kokku Rivo Sarapik.

Hetkel kuum