Sonny Aswani seisab Balti Manufaktuuri vanas tehasehoones, kus on aastate pärast loftid. Aknast võiks seejärel paista ka Eesti esimene pilvelõhkuja.  Foto: Andras Kralla

Sonny Aswani: poliitikud aeglustavad Eesti kasvu

Kristel Härma • 23. juuli kell 16:30

Eesti kiirele kasvule seavad tõkkeid poliitikud ning välismaalastel tuleb siin poliitikute tegevust hoolikalt jälgida, leiab 25 aastat Eestis tegutsenud Singapuri investor Sonny Aswani Äripäevale antud usutluses.

Siiski soovitab Aswani endiselt Eestisse investeerida ning arvab, et poliitikutest hoolimata liigub Eesti ikka edasi. Kogu maailma tabanud koroonakriis paneb Aasiast siia tulevad suurinvesteeringud aga tema hinnangul mõneks ajaks pausile, kuna kõigil tuleb tegeleda enda kohaliku kriisiga.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum