• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Hoiupank arestis ASi Akropol-A konto

  Eero Viigimäe sõnutsi tunnistati 27. novembril Tallinna linnakohtu otsusega kehtetuks Akropol-A üldkoosoleku otsused, sh juhatuse liikmete ja nõukogu liikmete ja tegevjuhtkonna kohta.
  Jõustunud kohtuotsuse alusel 10. detsembril peetud üldkoosolekul valiti uueks juhatuse esimeheks Silvar Laanemäe ja nõukogu esimeheks Eero Viigimäe. Laanemäe sõnutsi fikseeriti muutus ka äriregistris ja saadi selle kohta kandeotsus.
  Nende dokumentide alusel palusid Viigimäe ja Laanemäe Hoiupangal ümber vormistada allkirjaõigus pangas, mis 19. detsembril panga telleri poolt kinnitati.
  Laanemäe sõnutsi oli sel hetkel kontol üle 1,5 miljoni krooni. Päev hiljem, eelmise reede keskpäeval, oli raha alles vaid 307 784 krooni. Telepanga vahendusel oli tehtud üle saja arvelduse. Eero Viigimäe arvas teadvat, kuid ei soovinud öelda, kes oli seda teinud. Ta lisas, et vastutus lasub pangal. Laanemäe sõnas, et lähipäevil esitavad nad avalduse politseile kriminaalasja algatamiseks.
  Hoiupanga juriidilise osakonna juhatajalt Marcel Vichmannilt ei õnnestunud reedel kommentaari saada. Viigimäele öeldi, et äriregistrist toodud dokumendid firma juhtkonna vahetusest ei ole piisav tõend ja sel põhjusel firma konto arestiti.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Anu Ruul: kestliku innovatsiooni võimalikkusest Maal – kümme sammu maailmalõpust eemale
Innovatsioon ja kestlik innovatsioon ei peaks olema kaks eri terminit, kestlikes uutes innovatsioonides peituvad väga suured tulevikuärid, kirjutab konsultant ja koolitaja Anu Ruul Äripäeva essees.
Innovatsioon ja kestlik innovatsioon ei peaks olema kaks eri terminit, kestlikes uutes innovatsioonides peituvad väga suured tulevikuärid, kirjutab konsultant ja koolitaja Anu Ruul Äripäeva essees.
USA aktsiaturg: Nasdaq pani langusnädalale punase punkti
Tehnoloogiaaktsiaist pungil Nasdaqi liitindeks lõpetas börsinädala 2,72 protsendise kukkumisega; languses olid ka kõik teised peamised USA börsiindeksid.
Tehnoloogiaaktsiaist pungil Nasdaqi liitindeks lõpetas börsinädala 2,72 protsendise kukkumisega; languses olid ka kõik teised peamised USA börsiindeksid.
Raadiohitid: ühe Eesti panga juhtimisviga ja uus Tuul Tallinna börsil
Lõppeval nädalal puistasid raadioeetrisse tarkuseteri ettevõtja Indrek Neivelt, kes analüüsis kahe Eesti panga konkurentsi, Swedbank Eesti juht Olavi Lepp, kes rääkis spetsialistist juhiks kujunemisest, ning elektritõukeratta jagamisteenuse Tuul kaasasutaja Kristjan Maruste, kelle sõnul hakkab ettevõte lähiajal Tallinna börsilt kaasama võlakirjadega finantseeringuid.
Lõppeval nädalal puistasid raadioeetrisse tarkuseteri ettevõtja Indrek Neivelt, kes analüüsis kahe Eesti panga konkurentsi, Swedbank Eesti juht Olavi Lepp, kes rääkis spetsialistist juhiks kujunemisest, ning elektritõukeratta jagamisteenuse Tuul kaasasutaja Kristjan Maruste, kelle sõnul hakkab ettevõte lähiajal Tallinna börsilt kaasama võlakirjadega finantseeringuid.
Rekordilisest pakiturust poolt kontrollib Omniva
Lõppenud aastal liikus pakiautomaatidesse üle 12 miljoni paki, mis on 33% rohkem kui aasta varem.
Lõppenud aastal liikus pakiautomaatidesse üle 12 miljoni paki, mis on 33% rohkem kui aasta varem.