25. märts 1997 kell 22:00

Keskklassi arvuti

Mälu -- Kui keskklassi arvuti tundub ühel päeval ajast maha jäänud ja aeglane olevat, ostke talle veidi mälu juurde, see aitab.

Varumine -- Arvutit ei maksa osta tagavaraks, ja kui teil pole just plaanis hakata igal töökohal graafikat töötlema, on Pentium133 piisava võimsusreserviga. Ainus võimsust nõudev kontorigraafika-aplikatsioon, mida julgen lähema kolme aasta sisse ennustada, on videokonverents -- aga sellel ajal tuleb osta juba ülejärgmise põlvkonna protsessoreid.

Monitor -- Ei väsi kordamast, et odavama arvuti puhul on kokkuhoiukohaks monitor, nii et juhul kui peate täna pakutavate hindade piirides püsima, valige arvuti «silma järgi» ehk hinnake monitori.

Tarkus -- Arvutiga kaasa tulev kontoritarkvara on küll hea lahendus, aga ei tähenda veel seda, et selle arvuti taga tööle asuva töötaja produktiivsus märkimisväärselt kasvaks -- välja arvatud muidugi juhul, kui me ta korralikule koolitusele saadame. Võrreldes arvuti hinnaga on see väike lisakulu, aga ainus viis, kuidas arvuti alla pandud raha teenima panna.

Hetkel kuum