8. aprill 1997 kell 22:00

Lööktrelle saab rentida laias valikus

Ehitustööriistade rendifirmad pakuvad laia valikut lööktrelle. Hind sõltub trelli võimsusest ja sellest, kas on tegemist tavalise padruni või SDS-otsikuga.

Balti Ehitustööriist annab laenutajale valida mitmete Hilti ja Metabo trellide vahel. Balti Ehitustööriista direktori Marti Viiranna sõnul on Hilti ehitajate hulgas tuntum, hinnaklassilt on Hilti Metabost ligi 50% kallim. Küllap on siis Hilti üldvõrdluses kvaliteetsem tööriist, leiab ta. Viiranna kinnitusel on kliendid peamiselt ehitusfirmad, kes laenutavad suuremaid trelle. Väiksed trellid on ehitusfirmadel endalgi olemas, kuid suuri trelle jääb rohke töö puhul väheks. Ehitajad ei jõua neid endale ise piisavalt osta, kuna nende soetusmaksumus on ligi paarkümmend tuhat krooni.

Peale Hilti ja Metabo on saada ka Makita, Bochi, Hitachi ja Kango tööriistu.

Firmadelt nõutakse rentimisel garantiikirja, eraisikutelt isikut tõendavat dokumenti. ÄP

Hetkel kuum