• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Börs on pikast tõusust kurnatud

  Eesti väärtpaberiturg on pärast pikka kevadist tõusu sedavõrd kurnatud ja ebalikviidne, et ei suutnud kuidagi reageerida farmaatsiatehase igati reageerimist väärivale, ligi 25protsendisele kasumiprognoosi tõstmisele. Aasta alguses oleks selline uudis tekitanud börsil kindlasti paraja lainetuse. Farmaatsiatehase aktsia hind tõusis 0,21%, 118,25 kroonini, olles ainus plusspoolele jäänud põhinimekirja aktsia eile.
  Börsi ja vabaturu kogukäive ulatus eile, registreeritud 290 tehingus napilt üle 30 mln kr taseme, 31 908 007,75 kroonile. Enamkaubeldud olid börsil Hansapanga aktsia (9,42 mln kr) ja vabaturul Rakvere lihakombinaadi aktsia (1,7 mln kr).
  Aprillikuu majandusaruanded edastas eile börsile Kalev. Ettevõte teenis aprillis 1,9 mln kr puhaskasumit ja esimese 4 kuuga kokku 14,9 mln kr ehk ca 60% prognoositud aastakasumist. Seegi uudis ei suutnud turul eufooriat tekitada. Aktsia hind näitas hoopis langustendentsi ja lõpetas börsi sulgemisel 1735 kr tasemel, langedes päevaga 0,40 protsenti.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Hirm kalli jõuluprae ees on pigem vaataja silmades
Hindade tõus on praeguses keskkonnas paratamatus, majandus kasvab ja kasvavad ka sissetulekud, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Hindade tõus on praeguses keskkonnas paratamatus, majandus kasvab ja kasvavad ka sissetulekud, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Sendipidude nõutuim artist Rahakratt hullutab masse
Eesti üks armastatumaid rahablogijaid Rahakratt avaldas nipid, kuidas palka juurde norida, pangaonudelt laenuintressi alla tingida ja rotina vetsu minnes sealt miljonärina väljuda.
Eesti üks armastatumaid rahablogijaid Rahakratt avaldas nipid, kuidas palka juurde norida, pangaonudelt laenuintressi alla tingida ja rotina vetsu minnes sealt miljonärina väljuda.
Venelaste sotsiaalmeediaplatvorm läks riigi kontrolli alla
Venemaa suurim sotsiaalmeediavõrgustik VKontakte liikus sealse riikliku kontrolli alla, kui pärast mitut tehingut liikus suurosalus riigifirma Gazpromiga seotud ettevõtete kätte, vahendab Financial Times.
Venemaa suurim sotsiaalmeediavõrgustik VKontakte liikus sealse riikliku kontrolli alla, kui pärast mitut tehingut liikus suurosalus riigifirma Gazpromiga seotud ettevõtete kätte, vahendab Financial Times.
Kinnisvarabüroo: novembris olid Tallinna korteriturul rekordilised nii hind kui tehingute koguarv
Novembris Tallinnas müüdud korterite keskmine ruutmeetri hind tõusis rekordilise 2452 euroni, mis on 3% võrra suurem oktoobriga võrreldes. Kokku müüdi Tallinnas 1098 korterit, mis on viimase 15 aasta suurim tehingute arv, teatas kinnisvarabüroo 1Partner pressiteate vahendusel.
Novembris Tallinnas müüdud korterite keskmine ruutmeetri hind tõusis rekordilise 2452 euroni, mis on 3% võrra suurem oktoobriga võrreldes. Kokku müüdi Tallinnas 1098 korterit, mis on viimase 15 aasta suurim tehingute arv, teatas kinnisvarabüroo 1Partner pressiteate vahendusel.