• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Särav president

  - Meie presidenti on süüdistatud võõras kodus gloobuse sodimises, paraadile hilinemises, tualetis kui sellise tasemega mehele mittesobivas kohas pressikonverentsi korraldamises jne.
  Ometi ei ole need presidendi vingerpussid suutnud kuigivõrd kõigutada tema mainet nende silmis, kes peavad teda targaks, arukaks ja põhimõttekindlaks meheks, kellel on maailmaasjadest ja Eesti osast nendes oma selge nägemus.
  Äripäev on varem kiitnud Lennart Meri tema iseseisvuspäeva kõne ja kiire tegutsemise eest peaminister Mart Siimanni ametisse nimetamisel. Samuti sai president kiita tema initsiatiivil korraldatud võimsa PR-ürituse -- Balti riikide, Ukraina ja Poola presidentide kohtumise eest.
  Möödunudnädalasel Madridis peetud NATO tippkohtumisel oli president jälle omas elemendis, napsates populaarsuseloorbereid lõunanaabrite presidentide eest. Kui Läti president Ulmanis ja Leedu president Brazauskas esinesid pressikonverentsidel hõredale saalile, siis hästi võõrkeeli valdav ja kõneosav Meri meelitas konverentsisaali ajakirjanikke puupüsti täis.
  See kõik on muidugi väline sära, millest ei pruugi olla meie riigiasjadele mitte mingisugust kasu. Eks ole siin Maarjamaal küllalt sõnaosavaid poliitikuid, kes räägivad maad ja ilmad kokku, kuid midagi ei muutu.
  Lennart Meri omapära seisneb aga selles, et ta võib rääkida ka maast ja ilmast, kuid sellel jutul on konkreetne tulem -- täna on Euroopa uks meie ees lahti.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Vastukaja: rahandusminister viskab krüptobeebi koos vanniveega välja
Virtuaalvääringu teenuste valdkonda ei tuleks poliitilisel tasemel häbiplekistada ja hävitada, kirjutab advokaadibüroo LEXTAL partner Rauno Kinkar vastukajana rahandusminister Keit Pentus-Rosimannuse äsjasele väljaütlemisele.
Virtuaalvääringu teenuste valdkonda ei tuleks poliitilisel tasemel häbiplekistada ja hävitada, kirjutab advokaadibüroo LEXTAL partner Rauno Kinkar vastukajana rahandusminister Keit Pentus-Rosimannuse äsjasele väljaütlemisele.
Valge Maja hoiatab järgmise finantskriisi eest
Valge Maja hoiatas reedel, et Kongressi saamatus suurendada riigivõla piirmäära võib viia majanduse langusesse ja kriitiliste riigiteenuste kärpimiseni, vahendab Reuters.
Valge Maja hoiatas reedel, et Kongressi saamatus suurendada riigivõla piirmäära võib viia majanduse langusesse ja kriitiliste riigiteenuste kärpimiseni, vahendab Reuters.
Venemaal algas AstraZeneca vaktsiini tootmine
Venemaal Moskva oblastis Puštšinos algas AstraZeneca koroonavaktsiini tootmine ravimifirmas R-Farm, teatab TASS.
Venemaal Moskva oblastis Puštšinos algas AstraZeneca koroonavaktsiini tootmine ravimifirmas R-Farm, teatab TASS.
Rahandusministri arvates võiks rahapesu andmebüroo litsentside andmise peatada
Rahandusminister Keit Pentus-Rosimannuse sõnul on virtuaalvääringu teenuste pakkujatega seotud rahapesu ja terrorismi rahastamise riskid Eestis kasvanud ja praegune olukord vajab riigi kiiret tegutsemist.
Rahandusminister Keit Pentus-Rosimannuse sõnul on virtuaalvääringu teenuste pakkujatega seotud rahapesu ja terrorismi rahastamise riskid Eestis kasvanud ja praegune olukord vajab riigi kiiret tegutsemist.