• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Tallinna börsi suurtõus sai läbi

  Tallinna väärtpaberibörsi peadpööritav tõus peatus teisipäeval, kui investorid asusid kiirelt teenitud kasumeid Hoiu- ja Hansapangas välja võtma. Hansapank langes 2,59% ja Hoiupank 1,85% ning tõenäoliselt võib langus jätkuda ka järgnevatel päevadel.
  Turuliidrite langus ei seganud aga Ühispanga ja Tallinna Panga kiiret tõusu (kumbki ligi 4%). Seni varjus püsinud pankade suurtõus oli tingitud nende aktsiate suhtelisest odavusest võrreldes liidritega, Ühispanga puhul mängis olulist rolli ka massiivne välisinvestorite ostunõudlus, mis tegi Ühispangast eilse käibeliidri 54,6 miljoni krooniga.
  Vähem, alla 2%, tõusid veel farmaatsiatehas ja Norma. Suur osa tootmisettevõtteid langes, sealhulgas Rakvere lihakombinaat, kaubamaja, Klementi ja Pennu.
  Eilsest lisandus börsile ka neli uut ettevõtet, millest Viru Rand vabaturul ja Merko lisanimekirjas ka korralikud miljonikäibed kirja said. Merko tõusis üleeilse keskdepoo keskmise hinnaga võrreldes 4,4%.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Roheline või punane – potjomkinlus peab lõppema
Äbarik ja kiirustades tehtud punaste jalgrattaradade projekt pealinnas näitab ainuvõimule omaste võtete jätkumist uutes värvides, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Äbarik ja kiirustades tehtud punaste jalgrattaradade projekt pealinnas näitab ainuvõimule omaste võtete jätkumist uutes värvides, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Euroopa aktsiad näitavad täna tugevust
Euroopa aktsiaturud olid täna tõusmas, sest reisifirmade taastumine ning USA turgude tugevus aitasid leevendada Hiina majanduse aeglustumisega seotud muresid, vahendab Reuters.
Euroopa aktsiaturud olid täna tõusmas, sest reisifirmade taastumine ning USA turgude tugevus aitasid leevendada Hiina majanduse aeglustumisega seotud muresid, vahendab Reuters.
Töötajaid pole! Ettevõtjad küsivad rohkem välismaalasi ja vaatavad peeglisse
Tööjõudu napib enamikul tegevusaladel ja see on Eesti arengu lähiaja suurim takistus, leiavad kolmapäeval Äriplaani konverentsil lavale astuvad tippettevõtjad, kellel on nii riigile kui ka teistele ettevõtjatele välja pakkuda mitu mõtet, kuidas olukorda parandada.
Tööjõudu napib enamikul tegevusaladel ja see on Eesti arengu lähiaja suurim takistus, leiavad kolmapäeval Äriplaani konverentsil lavale astuvad tippettevõtjad, kellel on nii riigile kui ka teistele ettevõtjatele välja pakkuda mitu mõtet, kuidas olukorda parandada.
Probleemid, millega kasvada soovivad e-poed peavad täna tegelema
Eesti E-Kaubanduse Liidu tegevjuht Tõnu Väät tõi esile e-kaubanduse metsikult kiirelt kasvanud mahud ning kaasuvad probleemid, millega e-kauplejad peaksid tegelema, et püsida kiire kasvu kursil.
Eesti E-Kaubanduse Liidu tegevjuht Tõnu Väät tõi esile e-kaubanduse metsikult kiirelt kasvanud mahud ning kaasuvad probleemid, millega e-kauplejad peaksid tegelema, et püsida kiire kasvu kursil.