• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Vipexis mööbel soodsa hinnaga

  - Juunis müüs AS Vipex üle 500 tooli enam kui 840 000 krooni eest. Vipexi projektijuhi Andre Veemaa sõnul on seda suvekuu kohta üsna palju, sest suvi on ehituses peamiselt välitööde jaoks ja sisustamine jääb sügiseks. Vipexi juunikuu suurim klient oli ETK, kuhu läks üle 300 tooli. ETK kõrval läks toole Eesti Raudteesse ja Tartu Florasse. Vaiksem periood on Vipexis augustis, mil Itaalia tehases on kollektiivpuhkus.
  Sisearhitekt Kadri Tarbe, kes on Vipexiga koos teinud mitu tööd, leiab, et Vipexist pärit mööbel on olnud väga kvaliteetne ja detailselt lahendatud. Mööbli hind on seal samuti soodne. Mingeid viperusi pole Tarbel koostöös Vipexiga olnud. Ka müügimehed on seal tema sõnul oma ala spetsialistid.
  - Martela mööblil on Tarbe hinnangul väga hea kujundus ja kvaliteet. Neil on huvitavad disainerite sarjad, kasutatud on noori ja julgeid disainereid. Klassikaliselt moodsad tooted peavad kaua vastu, nii et neisse tasub investeerida. Võrreldes Isku ja Askoga ei ole Martela mööbel kast. Isku ja Asko on tunduvalt igavamad.
  - Santoris müüdavaid Kinnarpsi ja Bengt Olofi tooteid peab sisearhitekt ilusateks ja kvaliteetseteks, ehkki kalliteks. Samas on hind ja kvaliteet Santori toodetel vastavuses.
  - Paar aastat pole Tarbe Thulema mööblit kasutanud. Üldse ei ole ta koostööd teinud Elke Palivere Puutööstuse ja Furnicoga.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Sille Pettai: rohepööre vajab heas mõttes survet
Me ei saa eeldada, et ühiskonna meel muutub pelgalt riigi võetud rohepöörde eesmärkide najal. Vajame sotsiaalset ja seadusandlikku survet ning raami, kirjutab SmartCapi fondijuht Sille Pettai Äripäeva idufirmade portaalis foundME.
Me ei saa eeldada, et ühiskonna meel muutub pelgalt riigi võetud rohepöörde eesmärkide najal. Vajame sotsiaalset ja seadusandlikku survet ning raami, kirjutab SmartCapi fondijuht Sille Pettai Äripäeva idufirmade portaalis foundME.
USA aktsiate pika mõõnaperioodi lõpetas rallinädal
USA peamine börsiindeks S&P 500 tõusis täna 2,47% ja tänasega lõppenud nädalal 6,5%, lõpetades seitsmenädalase langusperioodi.
USA peamine börsiindeks S&P 500 tõusis täna 2,47% ja tänasega lõppenud nädalal 6,5%, lõpetades seitsmenädalase langusperioodi.
Pea püsti, see on normaalne kriisiaeg
Kobarkriiside raskuse all optimismi säilitamine on võimalik ja annab tugeva efekti, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Kobarkriiside raskuse all optimismi säilitamine on võimalik ja annab tugeva efekti, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Sunly juht ametnikele: otsustage ja kaitske otsuseid ka kohtus, aga lõpetage venitamine
Ehkki meretuulikud võiksid katta Eesti elektrivajaduse, pole ühtegi tuulikut veel püsti pandud. Küsimus, kas sel kümnendil selleni jõutakse, lööb asjaosalised kahte lehte.
Ehkki meretuulikud võiksid katta Eesti elektrivajaduse, pole ühtegi tuulikut veel püsti pandud. Küsimus, kas sel kümnendil selleni jõutakse, lööb asjaosalised kahte lehte.
Venemaa autovedajad virelevad siseturul
Üle kuue miljoni Venemaa veoki, mille tee välismaale on lukku keeratud, on püüdnud leida tööd siseturul, kuid kaks korda langenud transpordihinnad ei tõota midagi head: enamik autodest lihtsalt seisab, vahendab logistikauudised.ee.
Üle kuue miljoni Venemaa veoki, mille tee välismaale on lukku keeratud, on püüdnud leida tööd siseturul, kuid kaks korda langenud transpordihinnad ei tõota midagi head: enamik autodest lihtsalt seisab, vahendab logistikauudised.ee.

Küpsised

Äripäev kasutab küpsiseid parima ajakirjandusliku teenuse, huvipakkuvama sisu ja hea kasutajakogemuse võimaldamiseks. Meie veebilehel on järgmist liiki küpsised: vajalikud-, statistika-, eelistuste- ja turunduse küpsiseid. Küpsiste kasutamise eesmärkide ja töötlemise aluse osas saad rohkem infot Meie Küpsiste Poliitikast. Vajutades „Luban kõik“ nõustud Küpsiste kasutamisega meie ja kolmandate osapoolte poolt Meie Küpsiste poliitikas ja käesolevas Küpsiste lahenduses toodud tingimustel. Vajutades „Muudan eelistusi“ saad oma eelistusi alati muuta ja täiendavalt infot erinevate Küpsiste kohta.

Loe lähemalt meie Privaatsus - ja Küpsisepoliitikast.