22. juuli 1997 kell 22:00

Vipexis mööbel soodsa hinnaga

- Juunis müüs AS Vipex üle 500 tooli enam kui 840 000 krooni eest. Vipexi projektijuhi Andre Veemaa sõnul on seda suvekuu kohta üsna palju, sest suvi on ehituses peamiselt välitööde jaoks ja sisustamine jääb sügiseks. Vipexi juunikuu suurim klient oli ETK, kuhu läks üle 300 tooli. ETK kõrval läks toole Eesti Raudteesse ja Tartu Florasse. Vaiksem periood on Vipexis augustis, mil Itaalia tehases on kollektiivpuhkus.

Sisearhitekt Kadri Tarbe, kes on Vipexiga koos teinud mitu tööd, leiab, et Vipexist pärit mööbel on olnud väga kvaliteetne ja detailselt lahendatud. Mööbli hind on seal samuti soodne. Mingeid viperusi pole Tarbel koostöös Vipexiga olnud. Ka müügimehed on seal tema sõnul oma ala spetsialistid.

- Martela mööblil on Tarbe hinnangul väga hea kujundus ja kvaliteet. Neil on huvitavad disainerite sarjad, kasutatud on noori ja julgeid disainereid. Klassikaliselt moodsad tooted peavad kaua vastu, nii et neisse tasub investeerida. Võrreldes Isku ja Askoga ei ole Martela mööbel kast. Isku ja Asko on tunduvalt igavamad.

- Santoris müüdavaid Kinnarpsi ja Bengt Olofi tooteid peab sisearhitekt ilusateks ja kvaliteetseteks, ehkki kalliteks. Samas on hind ja kvaliteet Santori toodetel vastavuses.

- Paar aastat pole Tarbe Thulema mööblit kasutanud. Üldse ei ole ta koostööd teinud Elke Palivere Puutööstuse ja Furnicoga.

Hetkel kuum