• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Enn Pant läks Hansateesse tagasi

  Hansatee tegevjuht Enn Pant lausus, et lahkus ASi Eesti Merelaevandus juhatuse esimehe kohalt vabatahtlikult. Tegelikkuses oli ju Eesti Merelaevanduse koha pealt tegu üleminekuperioodiga, lausus ta.
  Kahe koha peal ei saa ju kaua istuda, ütles Pant. Pant oli pärast ASi ESCO Holding võitu Eesti Merelaevanduse erastamiskonkursil paar kuud Hansatee tegevjuht ja Eesti Merelaevanduse juhatuse esimees.
  Oma otsust põhjendas ta sellega, et Hansatees on tal rohkem võimalusi ise tegutseda. Ta lisas, et on selles firmas ise juba koos meeskonnaga midagi ka ära teinud, peale selle ei soovinud ta enda sõnul petta investoreid, kes Hansateed raskel hetkel usaldasid.
  Enn Pant ütles, et mingeid teisi põhjusi tema lahkumise taga ei ole.
  Vahetult enne Eesti Merelaevanduse erastamisotsuse tegemist juunis Äripäevas avaldatud reklaamis põhjendas Enn Pant oma kandidatuuri Merelaevanduse juhi kohale kogemustega Hoiupangas, rahandusministeeriumi kantslerina Tallinna Sadama ja Merelaevanduse nõukogus ning Hansatee juhina. Pant lubas teha Eesti Merelaevandusest Eesti edukaima börsiettevõtte.
  Sellest nädalast on Hansatees tagasi ka Pandi poolt Merelaevandusse kaasa võetud inimesed. Tegemist oli üleminekumeeskonnaga, kuhu kuulusid peale Hansatee inimeste ka Merelaevanduse enda spetsialistid, kes oma tööd jätkavad, lisas Pant. Me aitasime lihtsalt firmast ülevaadet saada, nentis Pant.
  Saneerimisgruppi kuulusid Hansateest peale Enn Pandi veel arendusdirektor Ingrid Preeks, turundusdirektor Viljar Jaamu ja finantsdirektor Sergei Debel.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Coopi äripanganduse juht: kiire kohanemisvõime aitab Eesti ettevõtjatel “täiusliku tormi” üle elada
Tänavu esimeses kvartalis Eesti ja Euroopa majandust tabanud niinnimetatud täiuslik torm tõi kaasa korraliku ehmatuse. Samas näitavad kõik praegused märgid, et Eesti ettevõtjad on kiired kohanejad ning ka seekordse kriisi mõju jääb kardetust tagasihoidlikumaks, kirjutab Coop Panga äripanganduse juht Arko Kurtmann.
Tänavu esimeses kvartalis Eesti ja Euroopa majandust tabanud niinnimetatud täiuslik torm tõi kaasa korraliku ehmatuse. Samas näitavad kõik praegused märgid, et Eesti ettevõtjad on kiired kohanejad ning ka seekordse kriisi mõju jääb kardetust tagasihoidlikumaks, kirjutab Coop Panga äripanganduse juht Arko Kurtmann.
Twitteri aktsionäride koosolek võib lõppeda pauguga
Kolmapäevasel Twitteri aktsionäride koosolekul võib oodata "ilutulestikku" Tesla tegevjuhi Elon Muski ja Twitteri juhatuse vahel.
Kolmapäevasel Twitteri aktsionäride koosolekul võib oodata "ilutulestikku" Tesla tegevjuhi Elon Muski ja Twitteri juhatuse vahel.
Pea püsti, see on normaalne kriisiaeg
Kobarkriiside raskuse all optimismi säilitamine on võimalik ja annab tugeva efekti, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Kobarkriiside raskuse all optimismi säilitamine on võimalik ja annab tugeva efekti, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Tootjad: tänane euroaluste süsteem vajab kiiresti uut lahendust
Pole vist tootmisettevõtet, kus ei oleks probleeme euroalustega. Need kaovad, on kaalult rasked, kipuvad lagunema, puitaluste hind on kerkinud kordades, nende pealt tuleb maksta aktsiisitasu ja kliendid nõuavad suuri kaoprotsente, seega on kogu süsteem ammu ajale jalgu jäänud. Lahendus oleks võtta kasutusele plastaluste ringmajandusteenus, mida veopakendite ringlusteenuseid pakkuvad ettevõtted juba mujal maailmas pakuvad. Millise võidu see tootjatele ja jae kauplejatele toob?
Pole vist tootmisettevõtet, kus ei oleks probleeme euroalustega. Need kaovad, on kaalult rasked, kipuvad lagunema, puitaluste hind on kerkinud kordades, nende pealt tuleb maksta aktsiisitasu ja kliendid nõuavad suuri kaoprotsente, seega on kogu süsteem ammu ajale jalgu jäänud. Lahendus oleks võtta kasutusele plastaluste ringmajandusteenus, mida veopakendite ringlusteenuseid pakkuvad ettevõtted juba mujal maailmas pakuvad. Millise võidu see tootjatele ja jae kauplejatele toob?
Savisaar tõstis riigimetsa raiemahte
Keskkonnaminister Erki Savisaar tuli vastu metsatööstuse lobile ja pööras ümber eelmise ministri määruse ning suurendas tänavust raiemahtu riigimetsas enam kui poole miljoni tihumeetri võrra.
Keskkonnaminister Erki Savisaar tuli vastu metsatööstuse lobile ja pööras ümber eelmise ministri määruse ning suurendas tänavust raiemahtu riigimetsas enam kui poole miljoni tihumeetri võrra.

Küpsised

Äripäev kasutab küpsiseid parima ajakirjandusliku teenuse, huvipakkuvama sisu ja hea kasutajakogemuse võimaldamiseks. Meie veebilehel on järgmist liiki küpsised: vajalikud-, statistika-, eelistuste- ja turunduse küpsiseid. Küpsiste kasutamise eesmärkide ja töötlemise aluse osas saad rohkem infot Meie Küpsiste Poliitikast. Vajutades „Luban kõik“ nõustud Küpsiste kasutamisega meie ja kolmandate osapoolte poolt Meie Küpsiste poliitikas ja käesolevas Küpsiste lahenduses toodud tingimustel. Vajutades „Muudan eelistusi“ saad oma eelistusi alati muuta ja täiendavalt infot erinevate Küpsiste kohta.

Loe lähemalt meie Privaatsus - ja Küpsisepoliitikast.