25. november 1997 kell 22:00

Sadolin sai Baltic Colorist mööda

Pärast poolteiseaastast tagaaja-mist on ES Sadolin Eesti värviturul Baltic Colori kinni püüdnud ning napilt ka möödunud.

Sadolin kasvatas kolmandas kvartalis Eestis värvimüüki ligikaudu 12 miljoni krooni võrra. Ka teises kvartalis oli ta värvimüügikäive kasvanud ligi 10 miljoni krooni võrra. Sadolini marketingidirektori Enn Lohu sõnul on firma käivet juurde võitnud Eesti turu mahu kasvamise ja väiketootjate hääbumise arvel. Näitena toob ta pankrotistunud Jardi ja Veti värve turustava ASi Ispel, kes on Eestist tõrjutud värve müüma Venemaale.

Kaido Mäeveer Ispelist kinnitab, et Ispeli Eesti-sisene müük on läinud edukalt. Tõusvat joont kinnitavad ka müüginäitajad, mis viimases kahes kvartalis on tõusnud poole miljoni krooni võrra iga kvartal. Mäeveeru arvates on Sadolini edu taga suurehitajad. «Kui saad taha paar suuremat objekti, siis sealt need miljonid tulevadki,» räägib Mäeveer.

Sadolini kaubamärgiga värvide müüki alustati Eestis poolteist aastat tagasi. ÄP

Hetkel kuum