Jennifer Rushi kuulaja tunneb end petetuna

20. märts 1998, 00:00

Tallinna linnahallis 15. märtsil, pileti hind 175--350 krooni
Meelelahutusliku õhtu esimeses pooles tutvustasid Eesti kauplustes müügil olevaid kevadsuvise hooaja rõivaid mitmed moeloojad ja -tootjad. Õhtu juht oli Koit Toome. Õhtu teise poole sisustas lauljatar Jennifer Rush.

Läksin linnahalli Jennifer Rushi kuulama, kuid tulin pärast esimest laulu ära. Välja oli kuulutatud kontserdiosa, aga kui nägime, et isegi aparatuuri ei paigaldatud, saime aru, et asi ei kulge reklaami kohaselt. Antud juhul võib hinna ja kvaliteedi suhet läbikukkunuks pidada. Pole märganud, et korraldaja oleks publikult vabandust palunud.

Sain kontserdil masenduse. Vaid moeetendusele ei oska midagi ette heita. Olin tütrega, kuulasime kaks laulu ja lahkusime. See polnud ju kontsert, ei muusikuid ega õiget laulmist! Sellise hinna eest ootas soliidne publik head muusikaelamust. Kahju on raisatud ajast. Kas tõesti on nii, et kui kontsert välja kuulutatakse, pean kontrollima, kas see ikka toimub?

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. December 2011, 19:34
Otsi:

Ava täpsem otsing