24. märts 1998 kell 22:00

Pärnu Sadam vaeb börsiotsust

Pärnu Sadama aktsiate börsile viimise otsustavad aktsionärid 14. aprillil toimuval korralisel üldkoosolekul.

«Üldkoosolek arutab Pärnu Sadama aktsiate noteerimist Tallinna väärtpaberibörsil,» ütles ettevõtte juhatuse esimees Peeter Volkov.

Börsile minek sõltub sellest, kas omanike hinnangul on Eesti rahaturu olukord piisavalt stabiliseerunud, ütles Volkov. «Kuigi viimased kuud on olnud head, ei too esimene pääsuke tavaliselt kevadet,» lisas ta.

Volkovi sõnul on selleks kõik vajalikud ettevalmistused juba tehtud.

Üldkoosolekul, pärast aastaaruande kinnitamist, avaldab ettevõte mullused majandusnäitajad. Sadama mullune kasumi- ja käibeprognoos oli vastavalt 3 mln ja 14,5 mln krooni, mille ettevõte täitis 9 kuuga. Mullu laadis Pärnu Sadam ümber 1,093 mln tonni kaupu. BNS

Hetkel kuum