27. aprill 1998 kell 22:00

Q GSM on kogunud aastaga 27 100 klienti

Viimati avaldas Q GSM oma klientide arvu aasta alguses, siis oli firma teenuseid kasutamas 20 500 inimest. Firma kliendibaas kasvas 6600 kliendi võrra.

Eesti juhtiva mobiilsideettevõte Eesti Mobiiltelefoni (EMT) pressiesindaja Jüri Kriisemanni sõnul on Q GSMi tulemus täiesti normaalne. Kriisemann ütles, et sellest pole midagi halba, kui Q GSM EMT-le järele jõuab.

Radiolinja Eesti (RLE) turundusjuht Andrus Hiiepuu ütles, et RLE paneb rohkem rõhku kvaliteetsele kliendibaasile. «Meie peamine eelis on meie hind, mis on madalaim Eestis,» märkis Hiiepuu RLE võrgusiseste kõnede hinda. Ta lisas, et RLE tegutseb vastavalt oma eesmärkidele ning on neid ka täitnud. Hiiepuu sõnul on 3/4 Eestist RLE levialas ning 99% linnade elanikest võivad kasutada vabalt RLE teenuseid.

Eelmise aasta lõpuks oli Q GSMil investeeringuid 350 miljoni krooni eest. Tänavu investeerib ettevõte võrguteenuste ja leviala arendamisse täiendavalt 300 miljonit krooni, ütles Q GSMi pressiesindaja Jaana Aduson. Firmal on 27 roaming-partnerit, Adusoni sõnul tõuseb nende arv lähinädalatel 30ni.

Q GSMi võrk hõlmab 1,1 miljonit Eesti elanikku. Firma eelmise aasta käive oli 76,7 ja kahjum 64 miljonit. Q GSMi juhatuse esimees Toomas Peek ütles BNSile, et kahjum oli planeeritud.

Hetkel kuum