• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Q GSM on kogunud aastaga 27 100 klienti

  Viimati avaldas Q GSM oma klientide arvu aasta alguses, siis oli firma teenuseid kasutamas 20 500 inimest. Firma kliendibaas kasvas 6600 kliendi võrra.
  Eesti juhtiva mobiilsideettevõte Eesti Mobiiltelefoni (EMT) pressiesindaja Jüri Kriisemanni sõnul on Q GSMi tulemus täiesti normaalne. Kriisemann ütles, et sellest pole midagi halba, kui Q GSM EMT-le järele jõuab.
  Radiolinja Eesti (RLE) turundusjuht Andrus Hiiepuu ütles, et RLE paneb rohkem rõhku kvaliteetsele kliendibaasile. «Meie peamine eelis on meie hind, mis on madalaim Eestis,» märkis Hiiepuu RLE võrgusiseste kõnede hinda. Ta lisas, et RLE tegutseb vastavalt oma eesmärkidele ning on neid ka täitnud. Hiiepuu sõnul on 3/4 Eestist RLE levialas ning 99% linnade elanikest võivad kasutada vabalt RLE teenuseid.
  Eelmise aasta lõpuks oli Q GSMil investeeringuid 350 miljoni krooni eest. Tänavu investeerib ettevõte võrguteenuste ja leviala arendamisse täiendavalt 300 miljonit krooni, ütles Q GSMi pressiesindaja Jaana Aduson. Firmal on 27 roaming-partnerit, Adusoni sõnul tõuseb nende arv lähinädalatel 30ni.
  Q GSMi võrk hõlmab 1,1 miljonit Eesti elanikku. Firma eelmise aasta käive oli 76,7 ja kahjum 64 miljonit. Q GSMi juhatuse esimees Toomas Peek ütles BNSile, et kahjum oli planeeritud.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Triinu Järviste: kas Eesti haiglaid tohib piiramatult rahastada?
Euroopa Komisjon analüüsis hiljuti tehtud otsuses Eesti tervishoiusüsteemi rahastusmudelit ning andis hinnangu sellele, kas riik tohib haiglavõrgu arengukavas olevaid haiglaid erahaiglatele eelistada. Selle üle, mida riik ja omavalitsused komisjoni juhistest järeldama peaks ja kas erahaiglad peavad tõesti HVA haiglatele antud igasugust toetust pika näoga kõrvalt vaatama, arutleb advokaadibüroo TGS Baltic konkurentsiõiguse vandeadvokaat Triinu Järviste.
Euroopa Komisjon analüüsis hiljuti tehtud otsuses Eesti tervishoiusüsteemi rahastusmudelit ning andis hinnangu sellele, kas riik tohib haiglavõrgu arengukavas olevaid haiglaid erahaiglatele eelistada. Selle üle, mida riik ja omavalitsused komisjoni juhistest järeldama peaks ja kas erahaiglad peavad tõesti HVA haiglatele antud igasugust toetust pika näoga kõrvalt vaatama, arutleb advokaadibüroo TGS Baltic konkurentsiõiguse vandeadvokaat Triinu Järviste.
USA peamised indeksid punased
USA peamised indeksid lõpetasid reede tehnoloogiasektori vedamisel punases, samalajal kui investorite meelsust mõjutavad potensiaalne ettevõtete maksutõus ja eelseisev FEDi kohtumine, vahendab Reuters.
USA peamised indeksid lõpetasid reede tehnoloogiasektori vedamisel punases, samalajal kui investorite meelsust mõjutavad potensiaalne ettevõtete maksutõus ja eelseisev FEDi kohtumine, vahendab Reuters.
Raadiohommikus: kaua tants kinnisvaraturul ja pinged tööturul veel kestavad?
Äripäeva raadio esmaspäevases hommikuprogrammis lahatakse kinnisvaraturu huvitavamaid arenguid, otsitakse lahendusi tööjõu nappusele ning arutletakse, miks naistele head tootlust börsidel ei andestata.
Äripäeva raadio esmaspäevases hommikuprogrammis lahatakse kinnisvaraturu huvitavamaid arenguid, otsitakse lahendusi tööjõu nappusele ning arutletakse, miks naistele head tootlust börsidel ei andestata.
Andmekaitsele läbi sõrmede vaatamine maksab miljoneid
Korras andmekaitse ettevõtte sees tagab paremad partnerlussuhted ning tugevama positsiooni läbirääkimistelaua taga, samas kui probleemid võivad isegi tükk aega pärast nende likvideerimist tähendada mitme miljoni euro suurust trahvi.
Korras andmekaitse ettevõtte sees tagab paremad partnerlussuhted ning tugevama positsiooni läbirääkimistelaua taga, samas kui probleemid võivad isegi tükk aega pärast nende likvideerimist tähendada mitme miljoni euro suurust trahvi.