Juveelimüüjate mõttetu kemplemine

15. mai 1998, 00:00

Jätkub kemplemine ASi Goldman Juveel ja Eesti kullaliidu vahel ajakirja Anne tellijatele auhinnaks pandud kaelakee hinna üle.

Vaidlus kaelakee turuhinna üle on mõttetu. Mõlemal poolel puuduvad argumendid selle hindamiseks. Eesti tingimustes unikaalsel ehtel ei ole turuhinda, sest pole normaalset nõudlust ja pakkumist. Unikaaleseme väärtust saab hinnata vaid oksjonitega. Eestis taolisi aga ei korraldata. Mingi lääneriigi kontor seda aga vaevalt enampakkumisele paneks, sest seal poleks see jälle unikaalne, vaid tavaline, suhteliselt kallis juveel.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing