• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Hoisti Kraana pankrot lükkus sügisesse

  Hoisti Kraana ajutise pankrotihalduri Arno Mägi sõnul asub Tallinna linnakohus ettevõtte pankroti väljakuulutamist taas arutama 9. septembril. Mägi ütles, et kuna võlausaldajad olid sellega päri, ei saanud ka temal midagi selle vastu olla. Samas pidas ta ka loomulikuks, et enne ettevõtte pankroti väljakuulutamist tuleb jõuda selgusele, kes ikkagi on seaduslik omanik.
  Kõik Hoisti Kraana aktsiad kuulusid kuni eelmise aasta augustini Raigo Pertile, kes oli need pantinud Venemaa kütusekontsernile Orenburgneft. Viimane leidis tookord, et tal on õigus aktsiad pandiesemena 2 miljoni dollarilise ettemaksu katteks müüki panna ning ostis need ise ära. Orenburgnefti käest rändasid aktsiad edasi Eriõli tütarfirma ASi Diopsiid omandusse.
  Raigo Pert on seni veendunud, et Orenburgneft rikkus tema sõlmitud lepingut ning et aktsiate müükipanek pandiesemena oli seadusevastane. Perdi esindaja vandeadvokaat Andres Hallmägi ütles, et kohtulik vaidlus selle üle, kas Orenburgneftil üldse oli õigus aktsiaid müüki panna, on kogu algatatud kohtuvaidluste rägastiku peaküsimus. Selle küsimuse juurde tuleb Tallinna linnakohus aga alles 11. augustil.
  Hoisti Kraanale kuulub 51 protsenti Bekkeri sadamat haldavast ASist Balti Baas, mille pankrot on juba välja kuulutatud.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

TalTechi teadur: süsinikdioksiid tuleb kinni püüda
Kliimavõidujooksus aitab meid seni kasutamata tehnoloogia, kirjutab TalTechi vanemteadur Alla Šogenova.
Kliimavõidujooksus aitab meid seni kasutamata tehnoloogia, kirjutab TalTechi vanemteadur Alla Šogenova.
USA börs jätkas tõusu
Kolmapäeval jätkus USA börsidel tõus, kui kõik kolm peamist indeksit ronisid kõrgemale, vahendab Yahoo Finance.
Kolmapäeval jätkus USA börsidel tõus, kui kõik kolm peamist indeksit ronisid kõrgemale, vahendab Yahoo Finance.
Raadiohommikus: uue riskifondi miljonid, meelerahu ja politseinikud allilmas
Neljapäevases hommikuprogrammis teeme juttu endiste politseinike üllatavatest sidemetest allilmaga, mis paljastusid sajandi maffiaprotsessil. Osadest neist saate Äripäevast lugeda juba täna õhtul, osadest neljapäeva hommikul.
Neljapäevases hommikuprogrammis teeme juttu endiste politseinike üllatavatest sidemetest allilmaga, mis paljastusid sajandi maffiaprotsessil. Osadest neist saate Äripäevast lugeda juba täna õhtul, osadest neljapäeva hommikul.
Raadiohommikus: kust tuleb töökius ning kuidas peab maitsema veganpihv?
Äripäeva raadio kolmapäevases hommikuprogrammis räägitakse töökiusamisest, veganpihvidest ja lühirendiautode äri toimimisest raskete ilmaolude korral.
Äripäeva raadio kolmapäevases hommikuprogrammis räägitakse töökiusamisest, veganpihvidest ja lühirendiautode äri toimimisest raskete ilmaolude korral.