• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Vee hind jääb samaks

  ASi Tallinna Vesi investeeringud ei tohi tõsta vee hinda

  Küsimusele, kas mahukad investeeringud ettevõttesse võivad kaasa tuua ka vee hinna kallinemise Tallinnas, vastas Tallinna Vee nõukogu esimees Ants Leemets, et firma ei tagane varem väljakuulutatud vee tariifide kujundamise poliiti-kast. See tähendab, et enne 2000. aastat vee hind ei tõuse.
  2000. aastal peaks vesi kallinema Tallinnas arvestades kehtiva aasta inflatsioonitempot.
  «Euroopa rekonstruktsiooni- ja arengupank on teinud meile etteheiteid, et vesi peaks kallinema vastavalt inflatsioonitempole,» põhjendas Leemets.
  Leemets ütles, et kevadel väljatöötatud ettevõtte arengukava kohaselt vajab Tallinna Vesi viieks aastaks kuni 1,9 miljardit krooni investeeringuid. Erinevalt varasemast on praegu üks variant mitte emiteerida uusi aktsiaid, see vähendab tehtavaid investeeringuid 400 miljoni krooni võrra.
  Teise plaani kohaselt emiteeritakse 15 miljonit uut Tallinna Vee aktsiat, kuid linn ettevõttele eelarvest raha juurde ei anna. Sellisel juhul moodustaksid Tallinna Vee investeeringud kokku 1,65 miljardit krooni, rääkis Leemets.
  Kolmanda variandi kohaselt emiteeritakse Tallinna Vee aktsiaid ja ettevõte saab ka linnalt investeeringuteks raha juurde. Sellisel juhul investeeritakse viie aasta jooksul 1,85 miljardit krooni, sõnas Leemets.
  Leemetsa sõnul loodab ASi Tallinna Vesi nõukogu, et hiljemalt septembris-oktoobris kinnitatakse üks neist investeerimiskavadest .
  Küsimusele, kas väiksema investeeringute plaani heakskiitmisel jäävad mõned olulised investeeringud Tallinna Veel tegemata, vastas Leemets, et tegemata ei jää midagi. Mõne objekti ehitus lükkub lihtsalt edasi.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Vastukaja: rahandusminister viskab krüptobeebi koos vanniveega välja
Virtuaalvääringu teenuste valdkonda ei tuleks poliitilisel tasemel häbiplekistada ja hävitada, kirjutab advokaadibüroo LEXTAL partner Rauno Kinkar vastukajana rahandusminister Keit Pentus-Rosimannuse äsjasele väljaütlemisele.
Virtuaalvääringu teenuste valdkonda ei tuleks poliitilisel tasemel häbiplekistada ja hävitada, kirjutab advokaadibüroo LEXTAL partner Rauno Kinkar vastukajana rahandusminister Keit Pentus-Rosimannuse äsjasele väljaütlemisele.
Valge Maja hoiatab järgmise finantskriisi eest
Valge Maja hoiatas reedel, et Kongressi saamatus suurendada riigivõla piirmäära võib viia majanduse langusesse ja kriitiliste riigiteenuste kärpimiseni, vahendab Reuters.
Valge Maja hoiatas reedel, et Kongressi saamatus suurendada riigivõla piirmäära võib viia majanduse langusesse ja kriitiliste riigiteenuste kärpimiseni, vahendab Reuters.
Venemaal algas AstraZeneca vaktsiini tootmine
Venemaal Moskva oblastis Puštšinos algas AstraZeneca koroonavaktsiini tootmine ravimifirmas R-Farm, teatab TASS.
Venemaal Moskva oblastis Puštšinos algas AstraZeneca koroonavaktsiini tootmine ravimifirmas R-Farm, teatab TASS.
Rahandusministri arvates võiks rahapesu andmebüroo litsentside andmise peatada
Rahandusminister Keit Pentus-Rosimannuse sõnul on virtuaalvääringu teenuste pakkujatega seotud rahapesu ja terrorismi rahastamise riskid Eestis kasvanud ja praegune olukord vajab riigi kiiret tegutsemist.
Rahandusminister Keit Pentus-Rosimannuse sõnul on virtuaalvääringu teenuste pakkujatega seotud rahapesu ja terrorismi rahastamise riskid Eestis kasvanud ja praegune olukord vajab riigi kiiret tegutsemist.