Toodeti nagu aasta tagasi

16. september 1998, 00:00

Arvutitootmises on 1998. aasta augustikuu tulemus 1997. aasta sama kuu tulemusega sarnane nagu kaks tilka vett: toodeti 2250 arvutit. Aastatagustest tootjatest pole enam tabelis oma numbreid avaldamas Astrodata, mis ühines Microlinkiga, ning HNS ja Skriining, kus arvutite tootmisnumber ei kuulu avalikustamisele. Juurde on aga selle aja jooksul tulnud R Computers, Sign ja TRL Grupp. Esimest korda hakkab oma tulemusi tabelis avaldama Virumaa arvutifirma PT Mikro, kus toodetakse arvuteid Mikromaailma müügiketi jaoks. Nende neljas koht näitab, et ka väljaspool Tallinna ja Tartut võib edukalt arvuteid kokku panna.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing